Szeletelőkés KANETSUGU MIYABI ISSIN 21 cm, barna, Dellinger
Kód: DNGR2006100 nap a visszaküldésreGondtalanul, ingyenes elszállítással
98% elégedett vásárlóÁrukereső: 1500+ ellenőrzött vélemény
Azonnali kiszállítás12:00-ig leadott rendelés esetén
50k+ termékértékelésVásárlóinktól írva
Termék részletes leírása
Főbb előnyök:
- A japán szeletelőkés Szelet / Sashimi vékonyra szeletelve kiváló
- használja szeleteléshez és fűszerezéshez, marhahús carpaccio, pulyka vagy sült elkészítéséhez
- a hosszú, éles penge a legjobb kontrollt biztosítja a szeletelés felett
- a penge AUS-8 acélmagból készült, amely két réteg SUS-410 rozsdamentes acél közé van beágyazva, ami nagy tartósságot és hosszú élettartamot biztosít
- az érzékeny anyagválasztásnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a penge könnyen karbantartható és nagyon sokáig megőrzi élességét
- a fogantyú természetes rózsafából készült, amely kényelmes és biztonságos fogást biztosít
- a dupla szegecselés erős és stabil kapcsolatot biztosít a penge és a markolat között, ami hozzájárul a kés általános tartósságához
- ergonomikus fogantyú kialakítása úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe, és maximális kontrollt és pontosságot biztosítson a szeletelés során
- a kés tökéletesen kiegyensúlyozott, ami megakadályozza a kéz fáradtságát hosszabb használat során
- része a KANETSUGU MIYABI ISSIN késcsaládnak, amelyben minden konyhai tevékenységhez talál egy kést
- díszdobozban szállítjuk
További információk:
- penge hossza: 210 mm
- teljes hossz: 330 mm
- ne mosogassa mosogatógépben, használat után azonnal mossa el kézzel és szárítsa meg
Kiegészítő paraméterek
| Kategória: | Szeletelő kések |
|---|---|
| Súly: | 0.1 kg |
| EAN vonalkód: | 4511125020065 |
| Szín: | Barna |
| Anyag: | Rozsdamentes acél |
| Méret: | 33 cm |
| Pengehossz: | 21 cm |
| Terméktípus: | Japán kés |
| Sorozat: | Dellinger Miyabi Isshin |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Gyártó: | Dellinger |
| Margin-category: | B |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása