összesen 68 termék
Porcelán bölcső PRESEPE Alessi 6 db arany
43 890 Ft
ALAMGI10GD
Karácsonyfadísz DI, fehér, Alessi
15 190 Ft
ALMJ1610
Karácsonyfadísz NORTH STAR 6,5 cm ezüstözött, Rosendahl RSD31568
Karácsonyfadísz APE DELL'ORO, petrol, Alessi
17 990 Ft
ALMJ165
Karácsonyfadísz RE COCCINELLO piros, Alessi
17 990 Ft
ALMJ168
Karácsonyfadísz CUBIK SUN, arany, Alessi
8 390 Ft
ALGJ027
Karácsonyfadísz CUBIK MOON, kék, Alessi
8 390 Ft
ALGJ028
TOBAGO 47 cm-es rönktartó, fekete, acél, Philippi
32 590 Ft
PHP203017
Karácsonyfadísz CUBOCCHIO piros, Alessi
8 390 Ft
ALGJ0215
Karácsonyfadísz UNICORN fehér, Alessi
8 390 Ft
ALGJ0211
Karácsonyfadísz CUBIK PENGUIN, szürke, Alessi
8 390 Ft
ALGJ025
Karácsonyfadísz SANTA CUBE, piros, Alessi
8 390 Ft
ALGJ021
Fel
További termékek

Karácsony - kerüljön ünnepi hangulatba látványos karácsonyi termékeinkkel

Mitől olyan különleges ünnep a karácsony?

A karácsony egy keresztény ünnep, amely Jézus Krisztus születését ünnepli, és világszerte elismert ünnep, a keresztények pedig országszerte szeretettel és boldogsággal ünneplik az évszakot.

A karácsonyt keresztények és nem keresztények egyaránt ünneplik, bár sok nem keresztény számára az ünnep inkább kulturális, mint vallási ünnep. Ez azért lehet így, mert az ünnep az ajándékozásra és a szeretteinkkel való együttlétre helyezi a hangsúlyt, és mindkettő elérhető a legtöbb ember számára. Számos hagyomány, mint például a betlehemezés, a Mikulás érkezése és a karácsonyfák állítása, az ünnepi időszak tevékenységei közé tartozik. A keresztények világszerte a karácsonyt ünneplik fő ünnepükként.

Legjobb karácsonyi dekorációs ötletek?

A Kulina webáruházunkban található néhány karácsonyi dekorációs termékkel könnyedén létrehozhat néhány gyönyörű ünnepi helyet. Az alábbiakban néhány egyszerű ötletet mutatunk be:

  • Állítson fel egy karácsonyfát

Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer arra, hogy ünnepi hangulatot kölcsönözzön otthonodnak. A legkézenfekvőbb módszer az év ezen időszakának megünneplésére, függetlenül a stílustól vagy a mérettől, hogy karácsonyfát helyezel el otthonodban más díszítőelemekkel, például karácsonyi gömbökkel együtt.

  • Akasszon fel egy karácsonyi koszorút

A koszorúk az ajtó elé helyezhetők, hogy üdvözöljék a vendégeket és a látogatókat, miközben belül is szépen mutatnak, így szórakoztató és egyszerű módja annak, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon a házába.

  • Tegyél fel néhány gyertyát

A meleg és hívogató téli napokat csodálatosan fel lehet idézni a világítással. Elegáns karácsonyi étkészlettel kombinálva a gyertyák remekül mutatnak asztaldíszként.

  • Csomagolja be ajándékait

Az ünnepi dekorációdnak akkor lesz extra izgalma, ha karácsonyi ajándékokat adsz hozzá, és a fa alá teszed őket.

Hol lehet a legjobb karácsonyi termékeket beszerezni?

Ha már régóta keresi a legjobb helyeket a karácsonyi tárgyak tárolására, akkor most a legjobb helyen jár. Annak érdekében, hogy a vásárlás zökkenőmentes legyen, karácsonyi termékeinket három kategóriába soroltuk, amelyek közé tartoznak a karácsonyi edények, a karácsonyi dekorációk és a karácsonyi textíliák. Gondosan válogattuk ki őket a legjobb gyártók kínálatából, mint pl Kähler, Alessi, Philippi, és a Rosendahl.