összesen 87 termék
Karácsonyfadísz PULCINO PIACERE IL GRANDE fehér, Alessi ALMJ161
Karácsonyfadísz SAN BAMBINO fehér, Alessi
11 560 Ft
ALMJ166
Karácsonyi figura HAPPY ETERNITY BABY fehér, Alessi
42 190 Ft
ALAGJ01W
Karácsonyfadísz IL SUD DEL NORD, többszínű, Alessi ALMJ1615
Karácsonyi figura L'ALBERO DEL BENE, többszínű, Alessi ALMJ1617
Karácsonyfadísz RE COCCINELLO piros, Alessi
15 310 Ft
ALMJ168
Karácsonyi figura füstölő állvánnyal ALCE, barna, Alessi ALAMGI22
Karácsonyfadísz MUGETTI E'SMERALDI, többszínű, Alessi ALMJ163
Karácsonyfadísz SNOW FLAKE, fehér, Alessi
7 360 Ft
ALGJ029
Karácsonyfadísz CUBIK TREE, zöld, Alessi
7 360 Ft
ALGJ024
Karácsonyfadísz GENERALE CORALLO, piros, Alessi
11 340 Ft
ALMJ162
Karácsonyi dekoráció PRESEPE, fehér, Alessi
32 790 Ft
ALAMGI10
Fel
További termékek

Karácsony - kerüljön ünnepi hangulatba látványos karácsonyi termékeinkkel

Mitől olyan különleges ünnep a karácsony?

A karácsony egy keresztény ünnep, amely Jézus Krisztus születését ünnepli, és világszerte elismert ünnep, a keresztények pedig országszerte szeretettel és boldogsággal ünneplik az évszakot.

A karácsonyt keresztények és nem keresztények egyaránt ünneplik, bár sok nem keresztény számára az ünnep inkább kulturális, mint vallási ünnep. Ez azért lehet így, mert az ünnep az ajándékozásra és a szeretteinkkel való együttlétre helyezi a hangsúlyt, és mindkettő elérhető a legtöbb ember számára. Számos hagyomány, mint például a betlehemezés, a Mikulás érkezése és a karácsonyfák állítása, az ünnepi időszak tevékenységei közé tartozik. A keresztények világszerte a karácsonyt ünneplik fő ünnepükként.

Legjobb karácsonyi dekorációs ötletek?

A Kulina webáruházunkban található néhány karácsonyi dekorációs termékkel könnyedén létrehozhat néhány gyönyörű ünnepi helyet. Az alábbiakban néhány egyszerű ötletet mutatunk be:

  • Állítson fel egy karácsonyfát

Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer arra, hogy ünnepi hangulatot kölcsönözzön otthonodnak. A legkézenfekvőbb módszer az év ezen időszakának megünneplésére, függetlenül a stílustól vagy a mérettől, hogy karácsonyfát helyezel el otthonodban más díszítőelemekkel, például karácsonyi gömbökkel együtt.

  • Akasszon fel egy karácsonyi koszorút

A koszorúk az ajtó elé helyezhetők, hogy üdvözöljék a vendégeket és a látogatókat, miközben belül is szépen mutatnak, így szórakoztató és egyszerű módja annak, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon a házába.

  • Tegyél fel néhány gyertyát

A meleg és hívogató téli napokat csodálatosan fel lehet idézni a világítással. Elegáns karácsonyi étkészlettel kombinálva a gyertyák remekül mutatnak asztaldíszként.

  • Csomagolja be ajándékait

Az ünnepi dekorációdnak akkor lesz extra izgalma, ha karácsonyi ajándékokat adsz hozzá, és a fa alá teszed őket.

Hol lehet a legjobb karácsonyi termékeket beszerezni?

Ha már régóta keresi a legjobb helyeket a karácsonyi tárgyak tárolására, akkor most a legjobb helyen jár. Annak érdekében, hogy a vásárlás zökkenőmentes legyen, karácsonyi termékeinket három kategóriába soroltuk, amelyek közé tartoznak a karácsonyi edények, a karácsonyi dekorációk és a karácsonyi textíliák. Gondosan válogattuk ki őket a legjobb gyártók kínálatából, mint pl Kähler, Alessi, Philippi, és a Rosendahl.