Karácsonyi teríték

összesen 7 termék

Karácsonyi étkészlet - hangolódjon az ünnepekre

Mi az a karácsonyi étkészlet?

A karácsonyi étkészlet olyan tányérok, poharak és kiegészítő termékek, amelyeket a karácsonyi ünnepek alatt az ételek és italok felszolgálásához teszünk az asztalra. Ezeket a darabokat gyakran a karácsonyhoz kapcsolódó minták vagy szimbólumok díszítik, mint például a Mikulás, rénszarvasok, hóemberek vagy karácsonyfa. A Kulina weboldalon olyan neves cégek által gyártott karácsonyi edényeket talál, mint például a Philippi és a Kähler.

Hogyan terítsek karácsonyi asztalt?

 • Minden ülőhelyre tegyen egy-egy terítő és egy tányért.
 • A töltőtányér tetején vagy közvetlenül alatta legyen egy szalvéta, a villák balra, a vacsorakés körülbelül egy hüvelykkel jobbra, a leveseskanál, ha először levest tálal, vagy a halkés, ha halat tálal.
 • Helyezze a tortavillát és a desszertkanalat a terítő fölé, vízszintes helyzetben, ellentétes irányban.
 • Alternatívaként, ha önellátó főételt kínál, rendezze el az ételt az asztal közepén tálalókanálra, és adjon minden vendégnek egy üres lapostányér.

Nézze meg karácsonyi textíliák és dekorációk gyűjteményét további karácsonyi kollekciókért.

Hogyan díszítheted fel az asztalodat karácsonyra?

Az asztal karácsonyi díszítése melegséget, vidámságot és ünnepi hangulatot kölcsönözhet az ünnepi összejöveteleknek. Íme néhány kreatív ötlet, amelyek segítségével karácsonyra feldíszítheti asztalát:

 • Klasszikus színséma: A karácsony hagyományos színei - a piros, a zöld és az arany - az asztaldíszítéshez. Használja ezeket a színeket terítőkhöz, szalvétákhoz és dekorációkhoz.

 • Karácsonyi asztaldísz: Készítsen gyönyörű asztaldíszt fenyőágak, magyal, piros bogyók és fenyőtobozok kombinációjával. Gyertyákat vagy ünnepi figurákat is elhelyezhet a bájosság fokozására.

 • Karácsonyi díszek: Használja a kis karácsonyfadíszeket egyedi és színes asztali díszként. Rendezze el őket egy tálban vagy az asztal közepén.

 • Gyertya elrendezése: Helyezzen elegáns gyertyákat dekoratív gyertyatartókba asztaldíszként. Használhatsz teafényes gyertyákat is üvegtartókban a hangulatos ragyogás érdekében.

 • Helykártyák: Készítsen vagy vásároljon személyre szabott helykártyákat minden vendég számára. Rögzítsünk egy kis díszt vagy egy magyalágat minden kártyára.

 • Ünnepi asztali futó: asztali futó karácsonyi mintákkal, például hópelyhekkel, rénszarvasokkal vagy kockás mintákkal, hogy egy kis ünnepi hangulatot kölcsönözzön.

 • Miniatűr karácsonyfák: A dekoráció részeként kis asztali karácsonyfákat használjon. Díszítheted őket apró díszekkel és fényekkel.

 • Téli lombozat: A téli erdei hangulat megidézéséhez használjon örökzöld ágakat, fenyőtobozokat és magyalt. Helyezze őket vázákba vagy szórja szét az asztalon.

 • Karácsonyi ágynemű: Ünnepi terítők, terítők és szalvéták ünnepi mintákkal, hogy megadják az alaphangot.

 • Születési jelenet: Ha vallási okokból ünnepli a karácsonyt, fontolja meg, hogy a karácsonyi asztaldísz részét képezi egy jászol.

 • Ünnepi figurák: Mikulás, rénszarvasok, hóemberek vagy más ikonikus karácsonyi figurák beépítése az asztaldísz részeként.

 • Karácsonyi keksz: Karácsonyi kekszet helyezzen el minden vendégnél. Ezek a szórakoztató és színes ajándéktárgyak interaktív elemet adhatnak az étkezéshez.

 • Ehető dekoráció: Az asztaldíszítésbe építsen be ehető dekorációkat, például cukornádat, mézeskalács sütiket vagy cukrozott áfonyát.

 • Fém ékezetek: Adjon hozzá egy kis csillogást fémes ékezetekkel, például arany vagy ezüst töltőtányérokkal, edényekkel vagy szalvétagyűrűkkel.

 • Nyaralás Kínában: Ha van ünnepi témájú étkészlete vagy porcelánja, használja azt az asztal ünnepi hangulatának fokozására.

 • Fényfüzérek: A varázslatos és hangulatos fényt az asztal közepén elhelyezett elemmel működő fényfüzérek biztosítják.

 • Hógömbök: A miniatűr hógömbök elhelyezhetők az egyes terítékeken, vagy az asztaldísz részeként is használhatók.

 • Karácsonyi virágdíszek: Rendezzen friss virágokat, például mikulásvirágokat vagy amarilliszeket vázákban vagy dekoratív konténerekben, hogy színes legyen a megjelenés.

A legfontosabb, hogy átvegye az ünnepi hangulatot, és olyan elemeket építsen be, amelyek az Ön személyes stílusához és hagyományaihoz illeszkednek. Ezeket az ötleteket kombinálhatja, hogy olyan karácsonyi asztalterítést hozzon létre, amely örömet és melegséget hoz az ünnepi összejövetelekre.

Hol vásárolhatom meg a legjobb karácsonyi étkészleteket?

Az ünnepi étkészlet legnagyobb kollekciójáért látogasson el a Kulina webáruházba! A Kulina oldalon nagy örömmel válogatunk az Ön egyéni igényeinek és preferenciáinak megfelelő, kiváló minőségű termékek széles választékából.

A karácsonyi étkészletek széles választékában minden megtalálható, ami egy látványos és felejthetetlen ünnepi étkezési élmény megteremtéséhez szükséges.

Fedezze fel weboldalunkat, és néhány gyors kattintással gyönyörű étkészleteket, látványos italos edényeket, bájos tálalóedényeket és csábító asztali dekorációkat találhat.

A Kulina oldalon a vásárlás egyszerű - böngésszen felhasználóbarát weboldalunk számos kategóriája között, és találja meg a karácsonyi edények legújabb stílusait. Az Ön kényelme érdekében minden termékoldal alapos leírást, képeket és specifikációkat tartalmaz.

Látogasson el weboldalunkra még ma, hogy megtudja, hogyan lehet a Kulina megbízható partnere a varázslatos karácsonyi étkezési élmény összeállításában.

Az ünnepi hangulat megteremtéséhez más Karácsonyi dekoráció tárgyakat, például karácsonyi díszeket és karácsonyi textíliákat is vásárolhat.