Konyhai olló GRAND GOURMET, WMF

Kód: WM1880266030
Márka: WMF
33 400 Ft
Raktáron (1 db)

Akonyhai olló egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Mindent vágnak, amit vágni kell, és csavaros kupakokat is tudnak kezelni. A legtöbb késblokkban kéznél lehet tárolni őket, amelyekben van egy nyílás csak a konyhai olló számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A konyhai olló egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Mindent elvág, amit csak kell, ráadásul a csavarható kupakokkal is megbirkózik. A legtöbb késtároló blokkon külön nyílás van a konyhai ollók számára, így ott tárolva mindig kéznél van.

A Grand Gourmet ollósorozat az igényes formatervezés és a magas funkcionalitás ötvözete. A kések pengéje minőségi késacélból készül. Az elnyűhetetlen Cromargan® (18/10 rozsdamentes nemesacél) nyél optimális higiéniát garantál és jól fekszik a kézben. Esztétikus csomagulásának köszönhetően ideális ajándékozáshoz is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai ollók
Jótállás: 2 év
Súly: 0.22 kg
Terméktípus: Konyhai eszközök
Sorozat: WMF Grand Gourmet
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428