Késélező GOURMET, WMF

Kód: WM1880276270
Márka: WMF
10 420 Ft
Raktáron (7 db)

AGourmet késélező két kerámiabetéttel van felszerelve, amelyeket két fokozatban használnak: először a kést előélezik a beállított "I" fokozaton, majd a "II" fokozaton finomra élezik. A fokozatokat a daráló elülső részén a megjelölt gombok segítségével könnyen át lehet kapcsolni. A biztonságos kezelés érdekében az élező a penge vezetésére szolgáló horonnyal és csúszásgátló pontokkal rendelkezik az alján.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a késélező két kerámia lemezzel van ellátva, melyek két fokozatban állíthatók: előélezés és utánélezés. A biztonságos használat érdekében a kés vezetését a késélezőben kialakított horony és az aljára helyezett csúszásgátló pontok segítik.

A késélezővel vagy fenőacéllal a minőségi kést bármikor egyszerűen és hatékonyan megélezheti, mert még a legjobb minőségű kés is idővel elveszíti élességét. Célszerű a kést minden használat előtt és után helyes technikával és megfelelő kerámia fenőkővel vagy króm-vanádium élezőacéllal megélezni. A fenőacél a WMF késélezőivel is helyettesíthető. Több fokozatuk van, melyek szerint a kés különbözőképpen előélezhető vagy finoman utánélezhető. A kés kerámia fenőkövön vagy fenőacélon történő egyenletes húzásával elérhető az optimális élesség. A WMF késélezőket hosszú élettartam és könnyű kezelhetőség jellemzi.

A WMF Gourmet sorozata változatos konyhai segédeszközök tárházát kínálja. Ezek a letisztult, puritán stílusú segédeszközök fontos és hasznos részei a konyhának. Legyen szó tésztaszűrőről vagy fokhagymanyomóról, a Gourmet sorozat termékei közt biztos megtalálja azt, amire szüksége van.

A sorozat segédeszközeinek többsége rozsdamentes acélból készül, így nagyon strapabíróak és sok időt meg tudnak spórolni a konyhai munkálatok során. A modern gyártási technológiáknak és a gyártás során használt kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően ráadásul évtizedeken keresztül szolgálnak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Késélezők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.17 kg
Terméktípus: Késélezés
Margin: C
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428