WMF

Gourmet beltéri fűszerkert - 1 önöntöző virágcserép

  • 11 099 Ft 8 299 Ft
  • raktáron 1 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

A friss fűszernövények a modern konyha részét képezik. Gondozza növényeit a WMF önöntöző rendszerével!

A Gourmet fűszerkert rozsdamentes acél virágcserépből és műanyag víztartó edényből áll. A virágcserép speciális kanóccal van ellátva, amely összeköttetésben van a fedeles víztartó edénnyel. Ennek az automatikus öntözőrendszernek köszönhetően többé nem szükséges egyfolytában ellenőrizni a nedvességet, fűszerei mindig frissek és zamatosak lesznek.

A WMF Gourmet sorozata változatos konyhai segédeszközök tárházát kínálja. Ezek a letisztult, puritán stílusú segédeszközök fontos és hasznos részei a konyhának. Legyen szó tésztaszűrőről vagy fokhagymanyomóról, a Gourmet sorozat termékei közt biztos megtalálja azt, amire szüksége van.

A sorozat segédeszközeinek többsége rozsdamentes acélból készül, így nagyon strapabíróak és sok időt meg tudnak spórolni a konyhai munkálatok során. A modern gyártási technológiáknak és a gyártás során használt kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően ráadásul évtizedeken keresztül szolgálnak.

GYARTÓ KÓDJA: 06.4131.6040

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM0641316040
Márka: WMF
Dizájner: Jan Christian Delfs
Szín / méretek: Ø 10,8 cm; virágcserép Ø 12,5 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
műanyag
polírozott