Fazekak szószokhoz

összesen 19 termék
Pan INGENIO UNLIMITED 26 cm, Tefal
19 290 Ft –13 %
16 690 Ft
TEFL7630532
Lábas MILADY 20 cm, de Buyer
Outlet
57 230 Ft –34 %
37 340 Ft
DB341020
Lábas INGENIO UNLIMITED L7632832 16 cm, Tefal
15 790 Ft –11 %
13 990 Ft
TEFL7632832
Lábas INGENIO UNLIMITED 18 cm, ezüst, Tefal
17 490 Ft –20 %
13 990 Ft
TEFL7632932
Lábas MINI 14 cm, WMF
13 510 Ft –20 %
Lábas MINI 14 cm, WMF
Raktáron (16 db)
10 800 Ft
WM0714786041
Lábas WHITE LINE 1,1 l, Eva Solo
33 590 Ft
ES256611
Lábas COOK EAT B9212274 16 cm, Tefal
13 990 Ft –18 %
11 470 Ft
TEFB9212274
Lábas DUETTO+ G7192255 16 cm, Tefal
13 490 Ft –22 %
10 490 Ft
TEFG7192255
Lábas HARD FACE 3,2 l, 26 cm, tálakkal, Fiskars
56 990 Ft –19 %
45 940 Ft
FISK1052248
Fazék ADAMANT 18 cm, fekete, alumínium, Fissler
40 690 Ft
FS156155181000
Lábas HARD FACE 2,8 l, 26 cm, Fiskars
60 520 Ft –23 %
46 220 Ft
FISK1052231
Lábas NEVERSTICK2 16 cm, aluminium, Eaziglide
24 720 Ft –13 %
21 430 Ft
EZGIMN2R16
Lábas SAN FRANCISCO 16 cm, 1,4 l, Fissler
20 060 Ft
FS40153161000
Lábas SNACK SET 14 cm, Fissler
20 710 Ft
FS816614100
Lábas SNACK SET 12 cm, Fissler
13 190 Ft –12 %
11 540 Ft
FS816612100
Lábas COMPACT CUISINE 2,5 l, 20 cm, WMF
37 790 Ft –20 %
30 230 Ft
WM791206381
Lábas MINI 10 cm, WMF
17 820 Ft –20 %
Lábas MINI 10 cm, WMF
Raktáron (22 db)
14 250 Ft
WM0710786041

Szószos edények – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhába

Mi alkotja a szószos edényt?

A szószos edények alacsonyabbak, mint a hagyományos edények, átmérőjük kisebb, mint a lábasé, és hosszú nyéllel rendelkeznek, mint egy serpenyő. Folyadékok tűzhelyen történő főzésére szolgálnak, különösen, ha sűrítést vagy redukálást igényelnek (például szószok, rizottó stb.). A hosszú nyél megkönnyíti az edény helyben tartását, miközben a folyadékot fakanállal kevergetjük.

Mire használjuk a szószos edényt?

A szószos edények nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • szószok elkészítése és sűrítése
  • kis adag levesek, pörköltek, gyermekételek, szószok főzése
  • például zabpehely vagy puding elkészítése
  • kis adag ételek melegítése
  • étel készítése egy vagy két ember számára

Melyik szószos edényt válasszam?

A Kulinában a szószos edények széles választékát kínáljuk (nézze meg legkeresettebb edényeinket itt), amelyek különböző anyagokból készülnek, és megbízhatóak, illetve különböző színekben kaphatóak különböző belső dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik szószos edényt válassza, olvassa el az edényekről szóló általános vásárlási útmutatónkat itt, és tekintse meg a WMF, Zwilling, Fisslerrozsdamentes acél szószos edényeinket. Néhány edényünk fedővel van felszerelve, néhány pedig sütőben való használatra alkalmas.

Tippünk: Ha gyönyörű edényeket keres konyhájába, nézze meg a Mauviel, de Buyer vagy Eva solo edényeket. Egy életen át kitartanak, és nagyon előkelően néznek ki, különösen, ha edénytartóra akasztják. Itt olvashatja el a szószos edényekről szóló általános vásárlási útmutatónkat.

Hogyan kell gondoskodni a szószos edényekről?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol edénykészletet? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzésnél. Ha pénzt fektet be kiváló minőségű edényekbe, gondoskodnia kell arról is, hogy azokat megfelelően gondozza. Hogyan vigyázzon az edényekre és a serpenyőkre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye a serpenyőt mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, inkább fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon.
  • ne hagyja koszosan a serpenyőt éjszakára, illetve ne áztassa hosszú ideig (különösen, ha rozsdamentes acélból készült),
  • ha szeretne megszabadulni a rozsdamentes acél edény felületén lévő foltoktól, tisztítsa meg rozsdamentes acél tisztítására alkalmas tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámiabevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas serpenyőben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.