Fazekak szószokhoz

összesen 27 termék
Lábas FUNCTION 4 16 cm, üvegtetővel, WMF
56 380 Ft
WM0763166380
Lábas MINI 16 cm, tálakkal, WMF
16 890 Ft
WM0716786040
Lábas FUNCTION 4 16 cm, WMF
41 990 Ft –16 %
35 250 Ft
WM0763166381
Lábas COOK EAT B9212274 16 cm, Tefal
11 470 Ft
TEFB9212274
Lábas FORTE 16 cm, Zwilling
42 190 Ft
ZW66565161
Lábas M´6S 16 cm, réz, Mauviel
111 790 Ft –7 %
102 930 Ft
ML51016
Lábas TWIN CLASSIC 16 cm, Zwilling
29 940 Ft
ZW40915160
Lábas AFFINITY 16 cm, de Buyer
75 990 Ft –34 %
49 800 Ft
DB370616
Lábas PRO 16 cm, fedővel, rozsdamentes acél, Zwilling ZW65125160
Lábas PROFESSIONAL "S" 16 cm, Zwilling
25 590 Ft –6 %
23 810 Ft
ZW71085160
Lábas WHITE LINE 16 cm, fehér, Eva Solo
35 990 Ft –15 %
30 580 Ft
ES256618
Lábas 16 cm, réz, Eva Solo
53 520 Ft
ES271012
Lábas DURA LINE 1,8 l, 16 cm, Eva Solo
30 580 Ft
ES256318
Fazék PURE 16 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS86154161000
Nyeles lábas fedő nélkül Ø 16 cm viseo®
27 360 Ft
FS08415716101
Lábas BONN 16 cm, 1,4 l, Fissler
36 500 Ft
FS86152161000
Lábas NEVERSTICK2 16 cm, aluminium, Eaziglide
24 720 Ft –13 %
21 430 Ft
EZGIMN2R16
Lábas TWIN CLASSIC 16 cm, Zwilling
31 740 Ft
ZW66585161
Fel
További termékek

Szószos edények – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhába

Mi alkotja a szószos edényt?

A szószos edények alacsonyabbak, mint a hagyományos edények, átmérőjük kisebb, mint a lábasé, és hosszú nyéllel rendelkeznek, mint egy serpenyő. Folyadékok tűzhelyen történő főzésére szolgálnak, különösen, ha sűrítést vagy redukálást igényelnek (például szószok, rizottó stb.). A hosszú nyél megkönnyíti az edény helyben tartását, miközben a folyadékot fakanállal kevergetjük.

Mire használjuk a szószos edényt?

A szószos edények nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • szószok elkészítése és sűrítése
  • kis adag levesek, pörköltek, gyermekételek, szószok főzése
  • például zabpehely vagy puding elkészítése
  • kis adag ételek melegítése
  • étel készítése egy vagy két ember számára

Melyik szószos edényt válasszam?

A Kulinában a szószos edények széles választékát kínáljuk (nézze meg legkeresettebb edényeinket itt), amelyek különböző anyagokból készülnek, és megbízhatóak, illetve különböző színekben kaphatóak különböző belső dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik szószos edényt válassza, olvassa el az edényekről szóló általános vásárlási útmutatónkat itt, és tekintse meg a WMF, Zwilling, Fisslerrozsdamentes acél szószos edényeinket. Néhány edényünk fedővel van felszerelve, néhány pedig sütőben való használatra alkalmas.

Tippünk: Ha gyönyörű edényeket keres konyhájába, nézze meg a Mauviel, de Buyer vagy Eva solo edényeket. Egy életen át kitartanak, és nagyon előkelően néznek ki, különösen, ha edénytartóra akasztják. Itt olvashatja el a szószos edényekről szóló általános vásárlási útmutatónkat.

Hogyan kell gondoskodni a szószos edényekről?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol edénykészletet? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzésnél. Ha pénzt fektet be kiváló minőségű edényekbe, gondoskodnia kell arról is, hogy azokat megfelelően gondozza. Hogyan vigyázzon az edényekre és a serpenyőkre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye a serpenyőt mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, inkább fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon.
  • ne hagyja koszosan a serpenyőt éjszakára, illetve ne áztassa hosszú ideig (különösen, ha rozsdamentes acélból készült),
  • ha szeretne megszabadulni a rozsdamentes acél edény felületén lévő foltoktól, tisztítsa meg rozsdamentes acél tisztítására alkalmas tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámiabevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas serpenyőben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.