Boros dekantáló BLACK TIE 2 l, Riedel

Kód: RD410023
Akció Outlet
Márka: Riedel
163 990 Ft –20 %
Boros dekantáló BLACK TIE 2 l, Riedel
163 990 Ft –20 % 129 700 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Takmmeliers Black Tie dekanter kézzel fújt "szabadkézzel", azaz formák használata nélkül készül. Az üvegolvasztás során egy (mangán-oxiddal színezett) fekete kristálycsíkot építenek be. Az üreges rész hosszát a dekantert fúvó üvegfúvó karjának hossza határozza meg. Csak egy rendkívül tehetséges üvegműves képes ilyen dekantert formázni. Minden darab egy kicsit más - mindegyik annyira eredeti. A klasszikus, ívelt és a bor tökéletes élvezetéhez kiváló Riedel Black Tie dekantáló igazi élménnyé teszi a dekantálást - a bor kiöntésétől a pohárba töltésig.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Sommeliers Black Tie dekantáló „szabad kézből”, ami annyit jelent, hogy bárminemű forma használata nélkül, kézzel fújt. A fekete kristály sáv (festett mangán-oxid) az üveg olvasztása során van beépítve. Az üreges rész hosszát a dekantálót fújó üvegfúvó mester karhossza határozza meg. Csak a kiváló tehetségű üvegfúvó képes kialakítani az ilyen dekantálót. Minden darab enyhén különbözik - így mindegyik eredeti. Klasszikus, görbített és kiváló a bor tökéletes élvezéséhez, ez a Riedel cég Black Tie dekantálója, amely a dekantálást valódi élménnyé változtatja - a bor töltésétől a poharakba öntéséig.

Christian Moueixe elmélkedése a dekantálásról:

„Személy szerint, a fiatal boroknál és ugyanúgy az érettebb boroknál is a dekantálást helyezem előtérbe. Az érett borok esetében a dekantálás a tisztelet, a fiatal borok esetében pedig a bizalom kinyilvánítása. Az érett borok dekantálása rövid idővel a kínálás előtt azt eredményezi, hogy a színét és tisztaságát nem értékteleníti el az üledék, amely a borban a tárolás során keletkezett. A fiatal borok dekantálása néhány órával a kínálás lehetőséget nyújt arra, hogy kibontakoztathassa a bukéját és növelje érettségét, amit egyébként csak sokéves tárolással érne el.“

SOMMELIERS BLACK TIE sorozat:

Sommeliers Black Tie - pohársorozat a báj jellegével, a gazdag hagyományú Riedel üveggyárból

Dresscode Black Tie: a nagy esemény lejátszódhat az elegancia és az extravagáns küllem fémjelével is. A tiroli Riedel üveggyár a Black Tie sorozatával egy új, különleges pohársorozatot mutat be, melynek rendeltetése a tálalás előkelő kultúrája. 50 évvel azután, hogy a brüsszeli kiállításon a nyilvánosság először láthatta a "Pokal Hoch”-ot /vagyis az „Emeljük poharunkat”/ - a Claus J. Riedeltől származó formatervet.

A kézzel fújt és gyártott Black Tie sorozattal a Riedel Glas az üvegdesign szóban forgó mérföldkövének 50. évfordulóját ünnepli.

Ismertetőjel: fekete szár a vörösborokhoz való pohárnál, és fekete talp a fehér borokhoz való pohárnál, a Sommeliers kollekció évekig bizonyított kelyhéhez kapcsolva. Így a következő megnevezés kerül bemutatásra: Sommelier Black Tie.

A Sommeliers Black Tie pohár önállóan is vagy a hagyományos Riedel poharakkal kombinálva mutatja meg hatását, és nem csak a Sommeliers sorozatból származóakkal. A legkülönbözőbb effektusokat kínálják a hangulattól és az alkalomtól függően: a legeltérőbb színek és formák harmonikus összjátékát mutatva, a tiszta fekete nemestől és simától egészen a színjátszóig.

A Sommeliers Black Tie stílusos és méltó hozadéka a világon elismert Riedel Sommeliers sorozatnak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Boros kancsók
Jótállás: 2 év
Súly: 1.25 kg
Terméktípus: Dekantáló
Sorozat: Riedel Sommeliers Black Tie
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: