Bor kiöntő SOMMELIER, Zwilling

Kód: ZW39500050
Márka: ZWILLING
17 680 Ft
Raktáron (7 db)

Dekantáló tölcsér ZWIL LING® Takmmelier dugóval a német ZWIL LING J. cégtől. A. Henckels a közönséges borosüvegek minden nyakához illik. Ez előkészíti a bort a tökéletes ízélményhez. A beépített spirál a kiöntés során levegőzteti a bort, segítve az ízek árnyalatainak kibontakozását. Tisztán, csöpögés nélkül önti ki, könnyen tisztítható. Ha a palackban még mindig van befejezetlen bor, a tölcsért dugókéntis használhatja, hogy hermetikusan lezárja azt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A ZWILLING® Sommelier dekantáló tölcsér dugóvala német ZWILLING J. A. Henckels társaságtól a szokásos borosüvegek összes nyakára alkalmas. A bort tökéletes ízélményre készíti elő. Az integrált spirál töltés közben levegővel dúsítja a bort, amivel elősegíti az ízárnyalatok kifejlődését. Tisztán, csöpögés mentesen tölt, könnyen tisztítható. Ha az üvegben marad némi el nem fogyasztott bor, a tölcsért dugóként is felhasználhatja, amely hermetikus lezárást biztosít.

A dugóval ellátott ZWILLING® Sommelier dekantáló tölcsérről röviden:

  • Közvetlenül a pohárba történő dekantálást tesz lehetővé
  • Az integrált spirál töltés közben levegővel dúsítja a bort
  • Csöpögés mentes töltés
  • Dugóként is funkcionál, könnyen tisztítható
  • Az összes szokásos borosüveghez alkalmas
  • Matt 18/10 rozsdamentes nemesacélból, polikarbonátból és gumiból
  • Hosszú élettartamú, minőségi termék

A ZWILLING® Sommelier borászati tartozékok új sorozata a szórakozás és az élvezet tökéletes ötvözését nyújtja minden borimádó számára. Legyen részese egy stílusos degusztációnak, és állítsa össze saját ZWILLING® Sommelier sorozatát, vagy bővítse az eddig létrehozott gyűjteményét. A rozsdamentes acélból készülő borászati kiegészítőket kifinomult, egyedülálló dizájn és magas szintű funkcionalitás jellemzi.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Italkiöntők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.25 kg
Terméktípus: Bár kiegészítők
Sorozat: ZWILLING Sommelier
Margin: A
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: