Pezsgőspohár VINO GRANDE, 4 db szett, 185 ml, Spiegelau

Kód: SP4510275
Márka: Spiegelau
18 790 Ft –18 %
Pezsgőspohár VINO GRANDE, 4 db szett, 185 ml, Spiegelau
18 790 Ft –18 % 15 340 Ft
Raktáron (7 db)

Vino Grande vagy olaszból lefordítva: nagyszerű, csodálatos bor. A sikeres sorozat professzionális borospoharai méltán élvezik és tisztelik az igazi ínyencek elismerését, mivel megfelelnek a borkedvelők legszigorúbb követelményeinek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kristályüveg megmunkálásának terén csaknem 500 éves hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezőnémet Spiegelau márka leginkább részletgazdag söröspoharai révén vált híressé, ám gazdag termékpalettáján borospoharak, speciális, konkrét alkoholos italfajtákhoz szánt poharak, de a mindennapos használatra szánt üdítős poharak is megtalálhatók. Mindezen felül gyönyörűen megmunkált dekantálók, kancsók és karaffák is szerepelnek kínálatában.

A Spiegelau kristálypoharak elsőosztályú minősége mögött a mesteri szakértelem és a gyártástechnológiai know-how áll. A poharak extra ellenállósságát külső szakvélemény és független laboratóriumi vizsgálat támasztja alá, melyek egyben garantálják, hogy 1500 mosási ciklus után sem keletkezik a poharakon karcolódás, károsodás, sőt, felületük ragyogóan fényes marad.

A kristálypoharak hosszú élettartamának a titka egy speciális gyártási technológiában, pontosabban a Platinum Glass eljárásban rejlik. Az eljárás abból áll, hogy a gyártás során a megolvasztott üvegből platina csövekkel eltávolítják a szennyeződéseket és a szabálytalanságokat. Ez a viszonylag költséges gyártási technológia biztosítja a Spiegelau poharak rendkívüli tartósságát és eleganciáját.

Minden egyes Spiegelau pohár speciális összetételű, ólommentes kristályból készül, mely ellentétben az olcsóbb üvegből készült poharakkal, sokkal jobb tulajdonságokkal bír: garantálja a poharak hosszú élettartamát, a mosogatógépben történő tisztítással szembeni ellenállóságot és a ragyogó csillogást.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Pezsgőspoharak
Jótállás: 2 év
Súly: 0.73 kg
Anyag: Üveg
Darabszám: 4 db
Terméktípus: Pohár készlet
Sorozat: Spiegelau Vino Grande
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: