Ajándék egy férfinak

Popis

Ajándék egy férfinak

Ajándék a partner, testvér vagy apa számára, aki értékeli a minőséget. Felejtsd el az infantilis zoknikat és a wannabe szexi rövidnadrágokat, és inspirálódj olyan ajándéktippekkel, amelyekkel igazi férfinak érezheti magát.

Každý správný muž potřebuje nůž

Akár a zsebében, akár a konyhában. A fa alatt kell lennie egy megfelelő késnek. Vagy talán egy szablya? A szilveszteri szabirajz lehet a szilveszter fénypontja. A zsebkés elengedhetetlen kelléke a hegyi embernek, a kempingezés szerelmeseinek és a menedzsereknek.

Popis
Popis Popis Popis

Steakek, mint a vaj

Egy steak-késkészlet vagy evőeszközkészlet nagyszerű választás minden grillrajongó számára. Az éles fogazású kések mindent elbírnak. Az extra éles és hegyes villákkal pedig a spárga vagy a bab nyársra szúrása is bűbájos. A fa díszdobozban az evőeszközök nem érnek össze, és nem karcolhatják meg egymást.

Popis

A hús nem tudomány
(vagyis, ha megmérjük)

Ez a húshőmérő a Kulina slágerterméke. Nem csoda. Nagyon okos. A kiterjesztett, akár 50 m-es Bluetooth hatótávolsággal akár a pincében vagy a kertben is nyomon követheti a húst, és "mehet" kézi vagy automatikus üzemmódba - vagy kiválasztja a hús típusát az automatikus beállításban, vagy beállíthatja a pontos hőmérsékletet és időt az Ön ízlése szerint. Tökéletes ajándék minden játékhoz.

Popis Popis Popis

A lapos üveg felszereltségét tekintve egy zsebkéshez hasonló. Lehet, hogy közhelyesnek tűnik, de vannak olyan élethelyzetek, amikor ez a ED (elsősegély doboz) már sok ideget és házasságot megmentett. Ugyanilyen népszerű ajándékok az otthoni bárfelszerelések, mint a shakerek, poharak vagy koktélkeverő hozzávalók.

 

Popis

Ikonikus kávéfőző

Az első eszpresszógép 1905-ben látott napvilágot Olaszországban (hogyan is lehetne másképp). A La Pavoni gyönyörű karos eszpresszógépek nemcsak a kávéfőzés hagyományos módját jelentik, hanem mindenekelőtt tulajdonosuk otthonának ékességei. Az, hogy milyen sebességgel halad át a víz a kávén, teljes mértékben az Ön kezében, azaz a karon múlik. Ami nem csak régimódi, de mindenekelőtt biztosítja, hogy a csésze pontosan az ő ízlésének megfelelő legyen.