Ajándék egy nőnek

Popis

Ajándék egy nőnek

Ajándék a társnak, barátnak, anyának a hangulatos otthonért és a főzés öröméért. Nézze meg a Kulina.cz tippjeit a szép és praktikus örömajándékokról.

Idő nekem

Adjon időt magának. Ideje pihenni - a fürdőben, egy pohár borral és gyertyákkal. Idő a szépségre - rendszeres manikűr és ápolási rituálékkal.

Popis Popis Popis

Illatos kert a konyhában

Friss fűszernövények az év bármely szakában. Főzéshez, de pihenéshez is. A friss mentából vagy citromfűből készült tea megnyugtatja Önt egy rohanó, felelősségekkel teli nap után. A WMF önöntöző fűszerkert szett je pedig szinte egyedül gondoskodik a fűszernövényekről.

Popis

Amikor a sütés tiszta öröm

A sütés és a sütemények vagy lassan sült húsok illatától illatozó otthon szerelmesei számára ez a 3 ikonikus darab általában az álomfelszerelés: a KitchenAid konyhai robotgép, a Staub öntöttvas edény és az Emile Henry kerámiaforma. Válassza ki a konyhájához illő típust és színt.

Popis Popis

Egy eredeti apróság az ajándékozó emlékére

Varázsolj mosolyt az ajkaira egy olyan tárggyal, amelyet szinte minden nap a kezében fog tartani. Egy eredeti kulcstartó vagy táskakampó mindenhová elkíséri őt, és velük együtt az Ön emlékét.

Popis

Iváshoz, egészséghez és kikapcsolódáshoz

Karácsonykor különleges ajándékot kell adni. Teakedvelő? Örvendeztesse meg őt a Kusmi Tea exkluzív organikus teakeverékeket gyártó francia márka luxusdobozával. A készlet a népszerű karácsonyi teát és egy termoszt tartalmaz. A Tsarevna fekete tea narancs, vanília és kardamom aromájával varázsolja el az embert. A gyümölcsös és gyógynövényes Glogg hibiszkusszal, feketeribizlivel és fahéjjal a forralt borra emlékeztet. Az egészséges életmód híve? Akkor imádni fogja a funkcionális és eredeti termo bögrék vagy vizes palackok egyikét.

Popis PopisPopis