Ajándékok azoknak, akiknek már mindenük megvan

 0have-all

Ajándékok azoknak, akiknek már mindenük megvan

Ismered azt a népszerű csoportot, amelynek már minden megvan, vagy épp ellenkezőleg, egyáltalán nincs szüksége semmire? A karácsonyi "kedvencek" listájának élén állnak. Mi a Kulinánál az agyunkat csavargattuk, és íme a mi listánk azokról az ajándékokról, amelyek képesek mosolyt csalni még a legnagyobb spoilerek, szkeptikusok és gyakorlók ajkára is.

 

Törhetetlen? Tényleg? És meg tudod mutatni?

A törhetetlen üvegekről a németországi Koziol márka gondoskodott, és a Club sorozatban igazán felkapták őket. Valószínűleg azért, mert az ügy iránti lelkesedésük nem abból fakad, hogy egy ötéves tervet kell teljesíteniük, hanem a bolygónk jövője iránti valódi szenvedélyből. Ezért is választották a Koziol kissé hipszter nevet 100%-ban fenntartható termékcsaládjuknak. Ha viszont az üvegipar jövője a szívügye, akkor választhatja a törhető opciót is (de ehhez nagyon oda kell tennie magát). Mi csak gondolunk mindenkire :-)

2have-all ee 2have-all d2have-all c

És mégis egy ilyen hülyeség...

Ezeket a darabokat a világ vezető tervezői készítették az olasz Alessi márka számára. Azzal a céllal, hogy szórakoztasson, hogy provokáljon, de mindenekelőtt, hogy ne "csak a látszat kedvéért". Lássuk csak - szerinted mihez illik ma egy hód? Az erőteljes krómozott hód beleharap a ceruzádba, és nem engedi el, amíg borotvaéles nem lesz. A rendes ceruza még mindig nem jött ki, ahogyan a hód sem. Tekintse meg egyéb irodai kütyüinket.

3have-all a

Punk is not dead

A punk nem halt meg. És lázadónak érezheti magát, amikor egy nehéz nap után kedvenc italát egy Nachtmann Punk pohárba tölti. Anke Buchmann brit formatervező hallgató a NextGen program keretében tervezte ezt a sikeres kollekciót a német üveggyár számára. A punk "gallérokra" jellemző kis piramisok a hagyományos üvegnek szokatlan élét adják.

4have-all a

Nincs rájuk szükséged. Akarod őket.

Minőségi konyhakések. Hogyan máshogy. De van-e szablyája? Mire kell a szablya? Természetesen a sabrage miatt. Ha el akarod kápráztatni a csapatodat (akár a hokiból, akár egy csapat öltönyösről van szó), akkor nem csak pezsgőt bontasz.

A gyönyörű kések általában még a legnagyobb gyakorló szívét is megragadják. Lehet, hogy titokban vágyik rájuk, de ő maga nem kapná meg őket, és ezért vagy te (vagyis Mikulás). A "tényleg nincs rá szükségem" kategóriába tartoznak a steak-kések. Ők azok, akik gyakran megingatják a gyakorló orvos szívét. De ha egyszer kipróbálja őket, soha többé nem fogja igazán "megszorítani" azt a steaket evőkéssel.

4have-all c 4have-all d4have-all e