Dárky pro chytré děti

Popis

Ajándékok okos gyerekeknek

Felejtse el a Barbie-kat és az akcióhősöket. Ezek az ajándékok kikapcsolják a tévét és bekapcsolják a fejhallgatót. És nem lenne Kulina, ha nem gondolna a kis huncutok boldog pocakjára.

Szórakozzanak együtt - kicsik és nagyok

A gyerekek akkor szeretik a legjobban, ha mindannyian együtt vagytok. A gyerekkorodból ismert társasjátékok során szeretik elfelejteni a mobiltelefonjukat. A Printworks márka leporolta az összes kedvenc játékát, így híres építészeti gyöngyszemeket fedezhet fel egy memóriajátékban, kitalálhat híres filmeket, vagy játszhat klasszikus sakkot vagy dominót.

Popis

A legkisebbeknek

Bemászom a sátramba, előveszem a gitáromat, főzök valamit, aztán megvizsgálom aput. Anya, ebédidőig nem fogsz tudni rólam :-)

Popis Popis Popis

Egészséges nassolnivalóhoz

A csúcsminőségű snackdobozok? Yumbox! Anyukák fejlesztették ki az elfoglalt szülők számára, akiknek fontos gyermekeik kiegyensúlyozott étrendje. A joghurt és a szósz biztonságban van a Yumboxban - semmi sem folyik ki, vagy keveredik a rekeszek között. Válasszon 3 sorból:
Original - 6 rekesszel rendelkezik, és 8 éves korig kisebb gyermekek számára is alkalmas. A játékos címkék a szülőknek is segítenek az egészséges ételek összetételével és az adagok méretével kapcsolatban.
Panino - 4 rekesszel rendelkezik, és ideális szendvicsekhez.
Presto - rozsdamentes acél rekeszek mindenkinek, aki nem szeretne műanyagokból enni.

Popis