Ajándék a design szerelmeseinek

Popis

Ajándék a design szerelmeseinek

Ajándék mindenkinek, aki szereti magát szépséggel körülvenni. Az iparművészeti tervezés a világ legjobb tervezőinek kedvenc kihívása. Olyan tárgyat létrehozni, amely egyesíti a funkciót, a szépséget és az ötletet, a végső fegyelem. És egy gyönyörű ajándék.

 

Egy vágódeszka, amit nem szeretne elrejteni

Az UBRD - egy fiatal cseh cég a Brda lábánál lévő hegyekből Petr Novagu dizájnerrel összefogva elnyerte a 2019-es iF Design Awardot vágódeszkák és állványok kollekciójával. A sötétbarna amerikai diófa lila izzítással olyan luxus megjelenést kölcsönöz a termékeknek, amely minden konyhát uralni fog. Az egyik oldalán lévő enyhe ferde vonal a cseh nemzeti zászló formájára utal, és egyben praktikus elem az apróra vágott ételek vagy morzsák összegyűjtéséhez.

Popis

A világ designjának ikonikus darabjai

Az Alessi olasz márka tervezői szeretnek játszani. Hétköznapi, praktikus háztartási tárgyakból kifinomult, tökéletes funkcionalitású designjátékokat varázsolnak. Szeretik az iróniát, a meglepetést és a szellemességet. A szándékosan "inkorrekt" Alessi Firebird öngyújtó például még 30 évvel azután is érzelmeket vált ki, hogy napvilágot látott. Ezért az Alessi alkotásai népszerű ajándékok. Praktikus hétköznapi tárgyak, amelyek szépen néznek ki és nagyon szórakoztatóak.

Popis Popis Popis

Az otthon ékszere

Ez az eszpresszógép volt a legelső. És 1905 óta, amikor is napvilágot látott, az olasz La Pavoni márka "ékszerezi". A rozsdamentes acélból és sárgarézből készült alap változatlan. Ahogy az a hagyományos alapelv is, hogy a tökéletes csésze eszpresszót egy kar meghúzásával készítsük el. Választhat azonban luxus kivitelben, rézzel, arannyal, faelemekkel vagy büszke sassal a tetején. Ez a kávéfőző a stílus és az időhöz és a dolgokhoz való hozzáférés kifejezése. A jó dolgokat nem lehet siettetni az életben, és a minőségi tárgyak több mint egy évszázad után is időtállóak és szépek.

Popis

A stílusának színpalettája

A színek hangulatot teremtenek, és jelentősen hozzájárulhatnak az egész helyiség hangulatához. Ha az ajándékozott a dizájn szerelmese, akkor biztosan egy bizonyos árnyalatú palettához igazítja a belső terét. Ha nem vagy biztos benne, hogy eltalálod a célt, a semleges fekete vagy fehér, vagy éppen ellenkezőleg, a kedvenc színű egyedi darabok, amelyek feldobják a semleges belsőépítészeti palettát, telitalálatnak számítanak.

Popis PopisPopis