Likőrös pohár SOMMELIERS 180 ml, Riedel

Kód: RD420006
Márka: Riedel
34 590 Ft –5 %
Likőrös pohár SOMMELIERS 180 ml, Riedel
34 590 Ft –5 % 32 790 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

A csonthéjasok Sommeliers poharának elbűvölő alakjához egy figyelmeztetéssel szolgálunk: Ebbe a pohárba kérjük, soha ne töltsön felénél többet.

A cseresznye, barack, szilva párlatok - bármely csonthéjas gyümölcsről legyen is szó - a jellegzetes illatukat kifejthetik, melyet a „kémény effektus” kitűnően közvetít.

A csonthéjas Sommeliers Riedel poharat a következőkhöz ajánljuk:

  • cseresznye pálinka
  • almatönköly pálinka
  • barackpálinka
  • csonthéjasokból készült pálinkák
  • szilva pálinka

SOMMELIERS sorozat:

Az olasz A.I.S. sommelier társulással (Associazione Italiana Sommeliers) együttműködve Claus Riedel 1973-ban Orvietóban bemutatta az első olyan pohársorozatot, amely szakértőknek készült. A sorozat 10 különböző méretet tartalmaz.

Ettől a pillanattól kezdve a borok világa alapjaiban megváltozott.

Különböző régiókban és a különböző kontinenseken ma olyan borokat termelnek, melyek akkor nem léteztek, vagy teljesen ismeretlenek voltak. Ezért a Sommeliers sorozatot továbbra is fejlesztette a fia, Georg Riedel, amíg a Sommeliers nagy terjedelmű „vitrum-vinotékává“ nem vált a műszaki fejlődés legmagasabb fokán.

1991-ben Robert Parker, a Wine Advocate folyóirat szerkesztője ezt írta: „Műszaki szempontból és a maximális élvezet szempontjából a legjobb pohár az, amit a Riedel cég gyárt. Tényleg rendkívüli az a hatás, amit ezek a poharak kölcsönöznek a minőségi bornak. Nem tudom kellően kifejezni azt, hogy ez mekkora különbség."

A világigénynek köszönhetően ma a Sommeliers sorozat a borospoharak abszolút csúcsát képezi, és a legsikeresebb kézzel fújt pohársorozat a világon. Minden egyes pohár különállóan készül: a felső részt formában fújjuk, a szárat és a talapzatot kézzel formálják azon gyártási módszerek szerint, melyeket már időszámításunk kezdetén kifejlesztettek.

Az üvegesek a munkájuknál a tehetségüket használják ki, a képességeik és gondosságuk az alapfeltétele annak, hogy a Sommeliers pohársorozatba olyan kézműves feldolgozást vigyenek, amilyet a vevők elvárnak. A Sommeliers több mint 24%-os ólomtartalmú üvegből készül.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borospoharak
Jótállás: 2 év
Súly: 1 kg
Anyag: Üveg
Méret: 20 cm
Térfogat: 0,18 l
Terméktípus: Poharak
Sorozat: Riedel Sommeliers
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: