Mandolin szeletelők

összesen 13 termék
Mandolin szeletelő TOP TOOLS, WMF
35 990 Ft
WM0686106040
Mandolin szeletelő SWING PLUS, piros, de Buyer
62 960 Ft –31 %
43 420 Ft
DB201543
Mandolin szeletelő VIPER, de Buyer
92 810 Ft –25 %
68 700 Ft
DB201600
Mandolin szeletelő REVOLUTION MASTER, de Buyer
190 900 Ft –28 %
136 470 Ft
DB201241

Mandolin szeletelő - a legkényelmesebb szeletelő a zöldségek és gyümölcsök szeleteléséhez

Mi az a mandolin szeletelő?

A mandolinszeletelő egy sima felülettel és éles pengével ellátott eszköz, amely lehetővé teszi a gyümölcsök és zöldségek gyors, pontos és biztonságos szeletelését. Egyszerűen mozgatja a tárgyat előre-hátra a penge fölött, és a tökéletesen egyenletes szeletek aláhullnak. Az elem különböző szögben történő vágásával különböző érdekes ferde vágásokat hozhat létre.

Hogyan tartsam karban a mandolinszeletelőimet?

Ezek a pengék rendkívül érzékenyek, akárcsak egy hámozókés. Ha maradtak ételmaradékok, mossa le kézzel a mandolinszeletelőt meleg, szappanos vízzel, és puha kefével mossa át a pengék belsejét. A pengét mindig az élességével ellentétes irányban tisztítsa.

Az is nagyon fontos, hogy alaposan átgondolja, hol fogja tartani ezt az eszközt. Fennáll a veszélye, hogy a penge megsérül vagy tompul, ha olyan helyen tartja, ahol gyakran megzavarják. A mandolin szétszerelésekor vagy a pengék cseréjekor lassan és óvatosan járjon el. A pengék tovább tartanak, ha jobban vigyázol rájuk.

Mit kell figyelembe venni mandolinszeletelő vásárlásakor?

Számos jó mandolin kapható, a kis, könnyebb és jóval olcsóbb egyszeletű műanyag alternatíváktól kezdve a nagy, állítható francia modellekig, az Ön igényeitől és költségvetésétől függően.

A mandolintípusok közötti egyik legfontosabb különbség, hogy a mandolin kézi vagy saját állvánnyal rendelkezik-e, a mandolintípusok között. Bár az állványosok szilárdabbak, a felállítás és a takarítás nehezebb lehet. A kézi modellek gyakran kínálnak pengeválasztékot, és könnyebben használhatók és tisztíthatók, de kevésbé strapabíróak.

Egy másik különbség, hogy a fejlettebb gépek lehetővé teszik a vágási vastagság finomhangolását, míg az egyszerűbb modellek csak előre meghatározott vastagságú cserélhető lemezeket tudtak biztosítani.

Mandolin szeletelőgépek olyan jól ismert gyártóktól, mint a de Buyer és a Eva Solo széles választékban kaphatók a Kulina oldalon. Ezenkívül számos eszközt kínálunk a gyümölcsök és zöldségek elkészítéséhez, beleértve az elektromos reszelőket és spirálozókat. Áruházunkban más konyhai robotgépeket és tartozékokat, például zöldséghámozót is talál, amelyeket gyümölcsök és zöldségek elkészítése közben használhat.