Kristálypoharak

Kód: ES541009
12 530 Ft
Raktáron (12 db)

Az Eva Taklo kézzel fújt üvegáru-sorozatot a borászokkal együttműködve tervezték, hogy az ízek minden árnyalatát előtérbe helyezzék. Minden egyes darabot azzal a szándékkal terveztünk, hogy segítsük a bor minden tulajdonságát kifejezni.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Eva Solokézzel fújt üvegpohár sorozatát neves borászok tanácsaira hagyatkozva tervezték meg, ezért a borok sajátos bukéja a maga teljes szépségében bontakozik ki bennük.

A sorozatra jellemző, 14°-os szögben rézsútosan metszett egyedi pohárszegély dizájnos, és neki köszönhetően az italok íze nem csak hangsúlyosabb, de kétféle kóstolási módot is biztosít, attól függően, hogy a pohárszegély felső vagy alsó részén keresztül van-e fogyasztva az ital. Sőt mi több, ennek a szegélynek hála az ital elfogyasztása során a nyaki gerinc sincs kitéve természetellenes megterhelésnek.

Amennyiben az Eva Solo üvegpoharainak teljes kollekcióját birtokolni kívánja, feltétlenül szerezze be ezt a poharat is. Tökéletesen illik bármilyen alkalomhoz, üdítőitalok és ásványvíz felszolgálására alkalmas a leginkább.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Poharak
Garancia: 2 év
Anyag: Üveg
Terméktípus: Poharak

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A dán Eva Solo társaság 1913 óta kiváló minőségű termékeket kínál rendkívül kifinomult funkcionális dizájnnal. 105431