Vizespohár 350 ml, Eva Solo

Kód: ES541009
Márka: Eva Solo
12 280 Ft –6 %
Vizespohár 350 ml, Eva Solo
12 280 Ft –6 % 11 460 Ft
Raktáron (24 db)

Az Eva Solo kézzel fújt üvegáru-sorozatot a borászokkal együttműködve tervezték, hogy az ízek minden árnyalatát előtérbe helyezzék. Minden egyes darabot azzal a szándékkal terveztünk, hogy segítsük a bor minden tulajdonságát kifejezni.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Eva Solokézzel fújt üvegpohár sorozatát neves borászok tanácsaira hagyatkozva tervezték meg, ezért a borok sajátos bukéja a maga teljes szépségében bontakozik ki bennük.

A sorozatra jellemző, 14°-os szögben rézsútosan metszett egyedi pohárszegély dizájnos, és neki köszönhetően az italok íze nem csak hangsúlyosabb, de kétféle kóstolási módot is biztosít, attól függően, hogy a pohárszegély felső vagy alsó részén keresztül van-e fogyasztva az ital. Sőt mi több, ennek a szegélynek hála az ital elfogyasztása során a nyaki gerinc sincs kitéve természetellenes megterhelésnek.

Amennyiben az Eva Solo üvegpoharainak teljes kollekcióját birtokolni kívánja, feltétlenül szerezze be ezt a poharat is. Tökéletesen illik bármilyen alkalomhoz, üdítőitalok és ásványvíz felszolgálására alkalmas a leginkább.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vizes poharak
Jótállás: 2 év
Súly: 0.31 kg
Anyag: Üveg
Terméktípus: Poharak
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

KULINA | Eva Solo Wine glasses made of hand-blown glass

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A dán Eva Solo társaság 1913 óta kiváló minőségű termékeket kínál rendkívül kifinomult funkcionális dizájnnal. 105431