Akció
-25 %

A terméket már nem értékesítjük

Gourmet porcelán mozsár

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A fehér színű Gourmet porcelán mozsár egyike a német WMF cégcsoport nagyon praktikus terjedelmes konyhai segédeszköz választékának. Elegáns és praktikus dizájn. A mozsár kívülről zománcozott, ellenben az optimális súrlódási hatás érdekében a belső felülete és a pálca alsó része zománc nélküli.

A mozsár elsősorban pácok, fűszerkeverékek, szószok vagy házi fűszeres pesto készítésekor a szárított fűszerek és fűszernövények morzsolásához felbecsülhetetlen értékű eszköz.

A Gourmet porcelán mozsár tulajdonságai:

  • Fűszerek morzsolásához vagy házi fűszer pesto készítéséhez
  • Minőségi fehér porcelánból készül
  • Külseje zománcozott, WMF logóval
  • A pálca kényelmes fogású

A WMF Gourmet sorozata változatos konyhai segédeszközök tárházát kínálja. Ezek a letisztult, puritán stílusú segédeszközök fontos és hasznos részei a konyhának. Legyen szó tésztaszűrőről vagy fokhagymanyomóról, a Gourmet sorozat termékei közt biztos megtalálja azt, amire szüksége van.

A sorozat segédeszközeinek többsége rozsdamentes acélból készül, így nagyon strapabíróak és sok időt meg tudnak spórolni a konyhai munkálatok során. A modern gyártási technológiáknak és a gyártás során használt kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően ráadásul évtizedeken keresztül szolgálnak.

KÓD: WM0645416040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése