Élelmiszer-tárolók Alessi

összesen 31 termék
Uzsonnás doboz FOOD A PORTER, 2 tartály, szürke, Alessi ALSA02G
Uzsonnás doboz FOOD A PORTER, szürke, Alessi
21 990 Ft
ALSA03G
Uzsonnás doboz FOOD A PORTER, 2 tartály, kék, Alessi ALSA02LAZ
Uzsonnás doboz FOOD A PORTER, kék, Alessi
21 990 Ft
ALSA03LAZ
Uzsonnás doboz FOOD A PORTER, sárga, Alessi
21 990 Ft
ALSA03Y
Uzsonnás doboz FOOD A PORTER, piros, Alessi
21 990 Ft
ALSA03R
Uzsonnás doboz FOOD A PORTER, 2 tartály, piros, Alessi ALSA02R
Élelmiszertároló edény JULIETA 1 l, üveg, Alessi
17 990 Ft
ALLC09
Uzsonnás doboz SNACKMOBILE, 2 rekeszes, kék, Alessi
17 990 Ft
ALSA06LAZ
Uzsonnás doboz SNACKMOBILE, 2 rekeszes, piros, Alessi ALSA06R
Élelmiszertároló edény JULIETA 750 ml, üveg, Alessi ALLC08
Konyhai tárolóüveg CIRCUS, 2 db szett, átlátszó, Alessi ALMW68S2
Élelmiszertároló edény GIANNI 2 l, kék fedél, üveg, Alessi ALAMDR08AZ
Fel
További termékek

Üdvözöljük az Alessi élelmiszer-tárolók széles választékában! Ha minőségi, stílusos és funkcionális tároló megoldásokat keres a konyhájához, akkor jó helyen jár. Ebben a kategóriában lenyűgöző választékot kínálunk az Alessi termékekből, amelyek célja az ételek frissen tartása és rendezetten tárolása.

Az Alessi híres kifogástalan kézműves munkájáról és innovatív dizájnjairól, és élelmiszer-tárolóink és dobozaink ezt a törekvést tükrözik. Legyen szó maradékok tárolásáról, útközbeni étkezésekhez való dobozokról vagy éléskamra alapanyagok tárolásáról, az Alessi termékeivel mindig megtalálja a megfelelő megoldást.

Élelmiszer-tárolóink és dobozaink nemcsak praktikusak, hanem esztétikailag is vonzóak, eleganciát csempészve a konyhájába. Az Alessi figyelmet szentel a részletekre és a prémium anyagok használatára, így ezek a termékek hosszú élettartammal rendelkeznek. Az élelmiszereit megbízhatja az Alessi tartósságára és funkcionalitására a mindennapi tárolási igényei kielégítése érdekében.

Az Alessi élelmiszer-tárolók és dobozok kategóriájában számos méretet és formátumot kínálunk, így könnyedén megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Az egymásra helyezhető konténerektől a moduláris rendszerekig testreszabott tárolási felületet hozhat létre, amely optimalizálja a helykihasználást és frissen és könnyen hozzáférhetővé teszi az összetevőket.

A praktikum mellett az Alessi élelmiszer-tárolók és dobozok a kényelmedre is gondolnak. Sok termékünk innovatív zárómechanizmusokkal, könnyen nyitható fedelekkel és mosogatógépben mosható anyagokkal rendelkezik, így könnyen használhatók és karbantarthatók.

Az ételek minőségének és ízének megőrzése érdekében elengedhetetlen a minőségi tárolókba történő befektetés. Az Alessi termékeire számíthat, hogy az összetevők frissek maradnak és védelmet nyújtanak a nedvesség, a levegő és más szennyeződések ellen.

Tekintse meg az Alessi élelmiszer-tárolók és dobozok lenyűgöző kollekcióját még ma, hogy megtalálja a tökéletes tárolási megoldást konyhájához. Fokozza a kulináris élményt és varázsoljon otthonába egy darab olasz dizájnt az Alessi kifinomult kézművességével és funkcionalitásával.