Csapos készletek

összesen 6 termék
Csípőflaska készletben, MANHATTAN 6 db, WMF
24 650 Ft –20 %
19 720 Ft
WM603529990
Koktélshaker egy koktélkészletben MATRYOSHKA, WMF
29 300 Ft –20 %
23 440 Ft
WM0636836030
Koktélkészlet, 3 db, rozsdamentes acél, Alessi
81 010 Ft –6 %
75 790 Ft
ALGIA26SET
Nicolas Vahé cocktail ajándék készlet
20 410 Ft
NV104980700

Bartender szettek - kiegészítők, amelyekkel úgy készítheti el koktéljait, mint egy profi csapos

Mik azok a pultos szettek?

A bártender szettek olyan eszközök és kiegészítők gyűjteményei, amelyeket a bártenderek és a koktélok szerelmesei használnak különböző alkoholos és alkoholmentes italok és koktélok készítéséhez és felszolgálásához. A csaposkészletek különböző méretekben és stílusokban kaphatók, és különböző anyagokból készülhetnek, de jellemzően rozsdamentes acélból készülnek.

A bár tartozékkészletek általában a koktélok elkészítéséhez és felszolgálásához szükséges báreszközöket tartalmazzák, mint például shaker, jigger, konyha kanál, bárszűrő és muddler. Bizonyos készletekhez egyéb felszerelések is tartozhatnak, például citrusfélék hámozója vagy hámozója. A mellékelt tartozékok szintén az adott készlettől és márkától függően változnak. Néha egy elegáns állvány is része a készletnek.

A Kulina weboldalon elérhető bartender szettek olyan top márkáktól származnak, mint a következők Alessi és a WMF.

Mire használják a pultkészleteket?

A csapos szettek általában különféle eszközöket és kiegészítőket tartalmaznak, amelyeket koktélok és más italok keveréséhez és felszolgálásához használnak. A készlet egyes elemei például meghatározott tevékenységekhez használatosak:

  • a folyadékkomponensek pontos kimérésére egy jigger szolgál,
  • a rázógépet az összetevők jéggel való keverésére használják
  • a muddlingert gyógynövények, gyümölcsök és egyéb összetevők összetörésére használják, hogy felszabadítsák az ízeket
  • egy szűrőt használnak a jég és más részecskék eltávolítására az italból.
  • az italokat bárkanálkeverik

Csapos szettek - nagyszerű ajándékötlet

Természetesen egy bartender szett csodálatos ajándék lehet minden férfi vagy olyan személy számára, aki szeret koktélokat keverni, vagy aki azon gondolkodik, hogy bartender lesz. A csaposkészlet minden otthoni bár praktikus kiegészítője, és olyan eszköz, amely hosszú évekig hasznos lesz a különböző italötletek kipróbálásához és a vendégek lenyűgözéséhez.

Ha pedig a flancos koktélok rajongója vagy elegáns ajándékot keres, akkor érdemes átböngésznie a bártender eszközök, koktélpoharak és hosszúitalos poharak gyűjteményét is, hogy még több hasznos kiegészítőt találjon az italok élvezetéhez.