Casserole fazekak

összesen 38 termék
Lábas MAMI 28 cm, rozsdamentes acél, Alessi
71 390 Ft
ALSG10228
Lábas AFFINITY 24 cm, tálakkal, de Buyer
135 990 Ft –36 %
86 070 Ft
DB374124
Lábas M'COOK 24 cm, MAUVIEL
134 070 Ft
ML523025
Lábas FUNCTION 4 20 cm, 2,5 l, WMF
68 550 Ft
WM0760206380
Magas lábas VISEO 24 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS84117240010
Lábas FORTE 28 cm, Zwilling
76 560 Ft
ZW66563281
Magas lábas ADAMANT 18 cm, fekete, alumínium, Fissler
45 290 Ft –26 %
FS156114180000
Lábas EDO 24 cm, rozsdamentes acél, Alessi
41 890 Ft
ALPU10224
Magas lábas ADAMANT 20 cm, fekete, alumínium, Fissler
53 890 Ft –16 %
FS156114200000
Fazék EDO 24 cm, 5 l, rozsdamentes acél, Alessi
49 890 Ft
ALPU10124
Lábas EDO 28 cm, rozsdamentes acél, Alessi
49 890 Ft
ALPU10228
Fazék EDO 20 cm, 4,9 l, rozsdamentes acél, Alessi
39 090 Ft
ALPU10120
Lábas 28 cm, öntömörítő fedéllel, fekete, öntöttvas, Staub ST12612825
Fel
További termékek

Lábasok – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhában

Mik azok a lábasok?

A lábasok alacsony falú edények, amelyek általában tűzhelyen és sütőben is használhatók. Inkább szélesebbek, mint magasak, és általában fedéllel és két kis fogantyúval rendelkeznek. Gyakran nevezik őket alacsony falú edénynek, lábasnak, francia edénynek vagy holland kemencének.

Mire használható a lábas?

A lábasok nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • levesek, pörköltek, sültek, szószok főzésére
  • egytálételek elkészítésére sütőben
  • kis adag ételek felmelegítésére
  • egy vagy két ember számára készítendő ételek főzésére

Melyik lábast válasszuk?

A Kulinában a lábasok széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott és különböző dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik lábast válassza, olvassa el a teljes vásárlási útmutatónkat az edényekről itt , és tekintse megWMF, Zwilling, Tefal vagy Smeglábasainkat.

Tippünk: Ha kis, alacsony falú lábast keres, nézze meg a WMF Mini kollekcióját, amely alacsony falú edényeket gyárt kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan® anyagból (18/10 rozsdamentes acél) és univerzális TransTherm® talppal, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A magasfényű felület pedig minden bizonnyal némi eleganciát ad konyhájának!

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol új edényeket? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni a kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzés során. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.