Bemutatjuk a csúcsminőségű WMF márkát

A német WMF cég a minőség szinonimája. Noha több mint 160 éve a piacon van, mostanra már legendává vált, mivel megőrizte magas szintjét, így nem csak jó hírnevéből él. Ha valóban csúcsminőségű termékeket keres professzionális, vagy amatőr konyhák részére, ebben az esetben egy percig sem habozzon. A WMF márka minden kívánságát teljesíti.

Hogyan született a legenda?

Ez az immár ikonikus márka 1853-ban született és eredetileg fémek javítására szakosodott, de a vállalat hamarosan elkezdte gyártani saját edényeit és idővel prémium minőségű eszközöket is adott hozzá.

És hol a siker titka? A WMF márka minden bizonnyal nem használja ki, a mára már híressé vált nevét, még mindig dolgozik az újításokon és termékeik modern technológiákkal vannak ellátva, amelyek valóban működnek. Bizonyítékul szolgál, hogy az első teljesen automatikus kávéfőzőt a WMF szabadalmaztatta.

Miért válassza a WMF termékeket?

● Széles és átfogó választék

● Egy márkától kaphat meg, minden konyhai felszerelést

● Évek óta bizonyított, kifogástalan minőség

● Hatalmas vállalati háttérrel rendelkezik, amely a legjobb termékeket állítja elő

● Klasszikus és modern dizájn, amely bármilyen konyhában mutatós

● A termékek nem múzeumi darabok, hanem modern eszközök

A legjobb WMF termékek

● Kukták

Elsősorban a WMF márkájú kuktákat kell megemlítenünk. Mint például a hat és fél literes Perfect prémium kukta, amely feltűnő jellegzetes nyéllel van ellátva. Ez nemcsak dizájn elemként szolgál, hanem a fedél kinyitására, bezárására, valamint a gőz felszabadítására és a hőmérséklet szabályozására is szolgál. 

Mint minden kuktánál, ennél is érvényes a maximum kétharmadig történő feltöltés szabálya. A WMF kukta két előre beállított nyomásszinttel rendelkezik, ami alkalmas a zöldségek főzéséhez, valamint a magasabb fokozat a húsok elkészítéséhez. A kuktával sok időt és energiát takarít meg, már nem kell hosszú órákat várnia a marhahús megpuhulására.

● Kések

A WMF cég késeket is gyárt és nem is akármilyeneket, csúcsminőségűeket. A széles választékból, tökéletes, teljes készletet is választhat, amely segítségével játékosan felvághatja az összes hozzávalót. Vásárolhat késkészletet késtartó blokkal és fenő acéllal ellátva, ami a hatékony élezést teszi lehetővé.

Nem kerülhetik el figyelmét, a WMF márka steak kései sem. Minden hús imádónak szüksége van recés késre, hogy élvezhesse a tökéletesen elkészített hússzeletek fogyasztását. Ideális ajándék férjnek vagy apának.

● Konyhai robotgépek

A Profi plus konyhai robotgép ötliteres tállal, nagyobb család számára is elegendő. Bolygókeverő rendszerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően nem marad a tál szélén semennyi tészta. A nyolc sebességfokozattal ellátott, kellően nagy teljesítményű motor, képes pizzatésztát vagy kenyértésztát is gyúrni.

Nem kell megelégednie kizárólag csak a habverővel, a lapos krémkeverővel, vagy a dagasztókarral, amik az alapfelszerelések közé tartoznak. A robotgépét sokféle tartozékkal gazdagíthatja. Szerezzen be egy extra tálat, amely megkönnyíti majd a munkáját. Kímélje kezét és készítsen salátát zöldségdarálóval, vagy daráljon húst odahaza és rendezzen stílusos hamburger partit.

● Sous vide berendezés

Nem a WMF cég lenne ez, ha nem rendelkezne a legmodernebb főzési technika felszerelésével. Igen, a sous vide-ről, avagy a vákuumban történő főzésről beszélünk. A főzéshez elektromos, lassan főző készülék, vákuumozó, valamint fólia szükséges.

A legkiválóbb steak éttermek is, ezt a húskészítési módszert használják. A vákuumba csomagolt steakeket medium rare készítik, majd lehűtik és hűtőszekrényben tárolják. Ezután a steaket a vendég elképzelésének megfelelően készítik el. Ugyan ezzel a módszerrel varázsolhat odahaza is.

Mit mondanak az elégedett ügyfelek?

A WMF, hosszú idő óta pozitív visszajelzést kap termékeire. A vásárlók dicsérettel halmozzák el az összes WMF terméket. Pozitív visszajelzést adnak, nemcsak a tökéletes funkcionalitásért, hanem az eszközök időtlen megjelenésért is.

Nem kell attól tartania, hogy a társaság elalszik a babérjain, ennek az ellenkezője az igaz. Néhány vállat megpróbálja kihozni a nevéből a legtöbbet, de semmilyen módon nem javítja termékeit. A WMF márka rendszeresen újítja készülékeit, így tőlük, a legjobb technológiát vásárolhatja meg.

Csatlakozzon a számos elégedett vásárlóhoz. Biztosan nem fogja megbánni. Garantáljuk, hogy amint megvásárolja az első WMF készülékét, azonnal bele is szeret és ennek a legendás német márkának, további, újabb termékeit akarja majd kiállítani a konyhapulton.