Állvány BASO kerti fáklyákhoz

Kód: BM65046
Márka: Blomus
26 090 Ft –21 %
Állvány BASO kerti fáklyákhoz
26 090 Ft –21 % 20 580 Ft
Raktáron (2 db)

A masszív BASO-alapzat polisztirolból, egy nehéz, kőedényhez hasonló kompozit anyagból készült. Célszerű megvásárolni, ha például a Blomus fáklyát, zseblámpát, etetőt vagy esőmérőt szeretne elhelyezni a háza járdáján. .

Részletes információ

Termék részletes leírása

A robusztus BASO állvány polystone-ból készült, mely egy nehéz, kompozit, kőhöz hasonló anyag. A dizájn kimondottan a Blomus német cég termékeihez készült. A BASO állványt abban az esetben javasoljuk megvásárolni, amennyiben a Blomus fáklyát, madáretetőt vagy csapadékmérőt a ház padlójára szeretné helyezni. A hegy segítségével ugyanis puhább helyre leszúrható.

A csomagolás "tömítőgyűrűket" is tartalmaz 22, 32 a 38 mm átmérőkre, úgyhogy ezt az állványt az összes olyan termékhez használhatja, melynél fel van tüntetve mint tartozék. A tömítőgyűrűt felhelyezzük a hegyre 10 - 15 cm-re a végétől, hogy minél stabilabb legyen és a hegyet az állványba szúrjuk. Javasoljuk elolvasni a csomagolásban található használati utasítást.

Állvány kerti fáklyához:

  • Anyaga polystone fekete színben
  • Méretek: magasság 19 cm, szélesség 26 cm, hossz 26 cm
  • Súly kb. 4,3 kg
  • Tömítőgyűrűkkel 22, 32 és 38 mm átmérőre
  • Az állvány stabil és egyenes talajon álljon

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kerti fáklyák
Jótállás: 2 év
Súly: 4.44 kg
Terméktípus: Kerti világítás
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A német Blomus márka története 1921-be nyúlik vissza. 2009-től a cég rozsdamentes acélból készült, minimalista dizájnú termékek gyársárára fekteti a hangsúlyt. 109139