Zwilling Fresh & Save

összesen 15 termék
FRESH & SAVE vákuumzáró készlet, 7 db, Zwilling
45 990 Ft –16 %
38 190 Ft
ZW368070070
Vákuumszivattyú FRESH & SAVE, elektromos, Zwilling
34 220 Ft
ZW368010000
Vákuumos palackdugó FRESH & SAVE, 3 db szett, Zwilling ZW368020030

A Zwilling Fresh & Save megváltoztatja a játékot, amikor az élelmiszer-tárolási megoldásokról van szó. Ez az innovatív kollekció a legmodernebb technológiát elegáns dizájnnal ötvözi, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig maradjanak frissek.

A Zwilling Fresh & Save középpontjában a vákuumzáró rendszer áll. Egy egyszerű gombnyomással eltávolíthatja a levegőt a speciálisan kialakított tárolókból és zacskókból, így megőrizve az ételek ízét és tápanyagtartalmát. Mondjon búcsút az élelmiszerpazarlásnak, és köszöntse a hosszabb ideig tartó frissességet.

A Fresh & Save kollekció többféle méretű tárolóedényt kínál az Ön igényeinek megfelelően, a kis adagoktól a családi méretű ételekig. A rendszer sokoldalúsága azt jelenti, hogy a maradékok tárolásától a húsok pácolásáig mindenre használhatja. Ez egy olyan konyhai eszköz, amely valóban alkalmazkodik az Ön életmódjához.

A vákuumrendszer által létrehozott légmentes lezárás nemcsak meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságát, hanem megakadályozza a fagyasztóban való leégést is. Fagyasztott termékei ugyanolyan jó ízűek lesznek, mint aznap, amikor lepecsételte őket, ami kényelmesebbé teszi az étkezés tervezését.

A Fresh & Save alkalmazás hasznos kiegészítője ennek a gyűjteménynek. Segítségével nyomon követheti a tárolt termékek frissességét, és ennek megfelelően tervezheti meg az ételeket. Ez egy digitális asszisztens, amely leegyszerűsíti a konyhai rutinját.

A Zwilling Fresh & Save kollekcióban a minőség az első helyen áll. A tárolók és zacskók BPA-mentes anyagokból készülnek, így garantálva az élelmiszerek biztonságát. Az elegáns dizájnnak köszönhetően pedig stílusos kiegészítői a konyhájának.

Összefoglalva, a Zwilling Fresh & Save egy forradalmi élelmiszertárolási megoldás, amely a technológiát és a dizájnt egyesítve segít csökkenteni az élelmiszerpazarlást és frissebb ételeket élvezni. Ez egy sokoldalú, kiváló minőségű rendszer, amely megváltoztatja az élelmiszerek tárolásának és tartósításának módját. Dobja fel konyhai játékát a Zwilling Fresh & Save rendszerrel még ma.