Zwilling Fresh & Save

Image
ZWILLING FRESH & SAVE
akár
5x hosszabb frissesség
kevesebb pazarlás, több íz
Vásárlás
Tudtad ezt?
ikona
 
A világon megtermelt élelmiszer 1/3-a pazarlásba megy*
ikona
 
Egy átlagos lakótelepi lakos évente 37,4 kg élelmiszert dob ki**
Hogyan ne pazaroljunk?
A drága gyümölcsöknek és zöldségeknek többé nem kell a kukában végezniük. Csak jól tárolja őket. Ne dobja ki őket - vákuumozza őket.
Vákuum rendszer
Zwilling Fresh & Save
Image
Image
Hosszabb frissesség
Akár 5-ször hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket. Egy félbevágott avokádó például 20 perc alatt megbarnul, de vákuumban 2 napig is eláll.
Image
Több íz
Az ételek nem csak frissek és ízletesek. A vákuum az ízt, az aromát, a tápanyagokat és a vitaminokat is jobban megőrzi.
Image
Intelligens áttekintés
Szkennelje be a QR-kódot, és a mobilalkalmazás figyeli a lejárati dátumot.
Image
Sous-vide főzés
A vákuumcsomagolt húst vagy zöldséget vízfürdőben, állandó alacsony hőmérsékleten főzik. Ezáltal megpuhul és jobban megőrzi tápanyagait.
Tekintse meg
A Zwilling Fresh & Save használata
Az élelmiszerpazarlás csökkentése nagyon egyszerű.

Zdroj: *Organizace pro zemědělství a výživu (FAO), **Mendelova univerzita, Brno

összesen 5 termék

A Zwilling Fresh & Save megváltoztatja a játékot, amikor az élelmiszer-tárolási megoldásokról van szó. Ez az innovatív kollekció a legmodernebb technológiát elegáns dizájnnal ötvözi, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig maradjanak frissek.

A Zwilling Fresh & Save középpontjában a vákuumzáró rendszer áll. Egy egyszerű gombnyomással eltávolíthatja a levegőt a speciálisan kialakított tárolókból és zacskókból, így megőrizve az ételek ízét és tápanyagtartalmát. Mondjon búcsút az élelmiszerpazarlásnak, és köszöntse a hosszabb ideig tartó frissességet.

A Fresh & Save kollekció többféle méretű tárolóedényt kínál az Ön igényeinek megfelelően, a kis adagoktól a családi méretű ételekig. A rendszer sokoldalúsága azt jelenti, hogy a maradékok tárolásától a húsok pácolásáig mindenre használhatja. Ez egy olyan konyhai eszköz, amely valóban alkalmazkodik az Ön életmódjához.

A vákuumrendszer által létrehozott légmentes lezárás nemcsak meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságát, hanem megakadályozza a fagyasztóban való leégést is. Fagyasztott termékei ugyanolyan jó ízűek lesznek, mint aznap, amikor lepecsételte őket, ami kényelmesebbé teszi az étkezés tervezését.

A Fresh & Save alkalmazás hasznos kiegészítője ennek a gyűjteménynek. Segítségével nyomon követheti a tárolt termékek frissességét, és ennek megfelelően tervezheti meg az ételeket. Ez egy digitális asszisztens, amely leegyszerűsíti a konyhai rutinját.

A Zwilling Fresh & Save kollekcióban a minőség az első helyen áll. A tárolók és zacskók BPA-mentes anyagokból készülnek, így garantálva az élelmiszerek biztonságát. Az elegáns dizájnnak köszönhetően pedig stílusos kiegészítői a konyhájának.

Összefoglalva, a Zwilling Fresh & Save egy forradalmi élelmiszertárolási megoldás, amely a technológiát és a dizájnt egyesítve segít csökkenteni az élelmiszerpazarlást és frissebb ételeket élvezni. Ez egy sokoldalú, kiváló minőségű rendszer, amely megváltoztatja az élelmiszerek tárolásának és tartósításának módját. Dobja fel konyhai játékát a Zwilling Fresh & Save rendszerrel még ma.