WÜSTHOF Ikon

összesen 7 termék
Steak kés szett IKON, 4 db, Wüsthof
211 790 Ft –5 %
201 200 Ft
WU9706
Santoku kés IKON 17 cm, ovális barázdákkal, Wüsthof WU4976
Univerzális kés IKON 16 cm, Wüsthof
74 790 Ft –5 %
71 050 Ft
WU490616
Steak kés IKON 12 cm, Wüsthof
62 390 Ft –5 %
59 270 Ft
WU4988
Hús kés IKON 20 cm, Wüsthof
83 090 Ft
WU490620
Kenyérvágókés IKON 20 cm, Wüsthof
83 090 Ft
WU496620
Spékelőkés IKON 9 cm, Wüsthof
69 090 Ft
WU498609

A Wüsthof IKON termékkollekció a precizitás és a kézművesség megtestesítője a konyhai evőeszközök terén. Ez a kollekció a kések és kiegészítők széles választékát mutatja be, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek a konyhaművészet szerelmeseinek és a profiknak egyaránt.

Az IKON kollekció középpontjában a magas széntartalmú rozsdamentes acélból szakszerűen megmunkált pengék állnak. Ezek a pengék kivételes élességükről és tartósságukról ismertek, biztosítva, hogy hosszas használat után is megőrizzék vágóélüket.

Ami igazán megkülönbözteti az IKON kollekciót, az a markolat. Az afrikai grenadill fából készült fogantyúk nem csak kényelmes fogást biztosítanak, hanem egy kis természetes eleganciát is kölcsönöznek a konyhának. A fa jellegzetes szemcsemintái a kollekció minden egyes kését műalkotássá teszik.

Az IKON kollekció a késtípusok átfogó választékát kínálja, amelyek mindegyike arra van szabva, hogy különleges konyhai feladatokban jeleskedjen. Akár sokoldalú séfkésre, akár precíziós hámozókésre van szüksége, ezek a kések az egyensúly és a kontroll tökéletes keverékét kínálják.

Az IKON kollekcióban az egyedi késeken kívül kifinomult tárolóblokkal ellátott késkészletek is megtalálhatók. Ez nem csak rendben tartja a késeket, hanem egy kis luxust is kölcsönöz a konyhapultnak.

A tartósság a Wüsthof védjegye, és ez alól az IKON kések sem kivételek. Ezeket a késeket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a mindennapi használat viszontagságainak, így biztosítva, hogy idővel megbízhatóak és élesek maradjanak.

Azok számára, akik mind a teljesítmény, mind az esztétika terén a legmagasabb szintű követelményeket támasztják, a Wüsthof IKON kollekció a tökéletes választás. Emelje fel konyhai készségeit és konyhai dekorációját ezekkel az aprólékosan megmunkált késekkel.

Összefoglalva, a Wüsthof IKON termékkollekció a precíz kézművesség és a természetes szépség harmonikus ötvözetét képviseli. A borotvaéles pengékkel, a Grenadill fa markolattal és a tartós minőséggel ezek a kések a Wüsthof kiválóság iránti megingathatatlan elkötelezettségét példázzák. Fedezze fel az IKON kollekciót még ma, és tapasztalja meg a konyhai evőeszközök csúcsát.