TWIN® Four Star II késkészlet fenőacéllal, ollóval és késtartó blokkal, 7 darabhoz

Kód: ZW33414000
Márka: ZWILLING
163 110 Ft
Raktáron (1 db)

A TWIN® Four Star II késkészlet a következőket tartalmazza:

 • 1 db TWIN® Four Star II nyesedék kés, penge hossza: 10 cm, termékkód: ZW30070101
 • 1 db TWIN® Four Star II konyhakés, penge hossza: 13 cm, termékkód: ZW30070131
 • 1 db TWIN® Four Star II szakácskés, penge hossza: 20 cm, termékkód: ZW30071201
 • 1 db TWIN® Four Star II kenyérvágó kés, penge hossza: 20 cm, termékkód: ZW30076201
 • 1 db Krómozott fenőacél barázdákkal, penge hossza: 21 cm, termékkód: ZW32576211
 • 1 db multifunkciós olló, termékkód: ZW41370001
 • 1 db késtartó blokk bükkfából

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TWIN® Four Star II sorozatú kések a németországi ZWILLING J. A. Henckels társaságtól a minőségi kések legendájának, a Four Star hagyományos késsorozatának újjáéledése, amely első ízben 1976-ban került a piacra, és a világ legkelendőbb kései közé sorolódott. A fogyasztói igényekhez igazított, megújított TWIN® Four Star II kések korszerű dizájnnal, tökéletes egyensúllyal és átlagon felüli élességgel rendelkeznek.

Otthoni és hivatásos szakácsok részére készülő kések csúcsminőségű acélból optimális súlyelosztással, biztonságos és kényelmes használattal. A penge szögét a gyártás során lézer segítségével ellenőrzik biztosítva ezzel annak minőségét. A kések rendkívül élesek és hosszú élettartamúak. Választékosságukat a markolat talpán található lézerrel vésett logó is fémjelzi.

TWIN® Four Star II termékcsalád

 • Ergonomikus, szintetikus nyél rozsdamentes acél mintázattal
 • Standard ujjvédő
 • Sima átmenet az ujjvédő és a nyél között
 • A ZWILLING J. A. Henckels társaság számára gyártott különleges acél
 • FRIODUR® penge, jégben edzett
 • SIGMAFORGE® kés – egy darabból kovácsolt
 • Megközelítőleg 57 HRC Rockwell-keménység
 • Kézi csiszolás
 • Lézeres élellenőrzés
 • Életre szóló garancia a penge gyártási hibáira
 • A kések mosogatógépben moshatók – mindazonáltal inkább a kézi mosogatást javasoljuk

Alkalmazott technológiák és alapanyagok

A kések magas minőségű acélból készülnek optimális mennyiségű krómmal és szénnel, melyet különleges követelmények betartása mellett kizárólag a ZWILLING J. A. Henckels társaság magas színvonala szerint. Az 57 HRC Rockwell-keménységű acél rugalmas, jó kezdeti vágási teljesítménnyel bír, hosszú élettartamú és tökéletesen korrózióálló. A különleges acélból készült kések emellett könnyen élezhetők. A megfelelő gyártási „receptet” igazolja az a tény, hogy mind ez idáig több mint 100 millió kést állítottak elő belőle az acél változatlan összetételével.

Az acél tulajdonságait ezenkívül a kések gyártásához egy különleges, szabadalmaztatott FRIODUR® keményítési módszerrel javították, amely során az acélt több mint 1000 °C-ra hevítik, majd hirtelen -70 °C-ra hűtik le, ezt követően pedig még kétszer mintegy 250 °C-ra hevítik. Az így kapott molekuláris szerkezet jelentősen növeli a kés keménységét, ellenálló képességét és korróziómentességét.

A kés pengéje egyetlen darab acélból készül az ún. SIGMAFORGE® módszerrel, amely javítja az acél tulajdonságait. Az ilyen módon kovácsolt pengék szerkezete sűrűbb és homogénebb, ami nagyobb szilárdságot, szívósságot és az élek tompulással szembeni ellenállását biztosítja.

A stabil él és a tökéletes geometria kivételes vágóképességet és tökéletes késvezetést eredményez. A hegyesszög nagyobb élességet és ezáltal kényelmesebb szeletelést biztosít. A kés az ék alakú bemélyedéseknek köszönhetően könnyedén hatol át az élelmiszereken. Az ívelt forma segít intuitív módon használni a kést a könnyű és pontos vágáshoz

A Standard ujjvédő az egy darab acélból készült penge részeként került integrálásra. Biztosítja a súly helyes elosztását, védi az ujjakat az élre való lecsúszással szemben, és garantálja a kés pontos irányítását.

Az ergonomikus nyél ellenálló szintetikus anyagból készült, amely törhetetlen és ellenáll az ütéseknek, illetve az élelmiszerekben található savaknak. Mosogatógépben mosható. Az egyes részek tökéletes összeillesztése megakadályozza a lerakódások és a baktériumok megtapadását, így a kések a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek.

A markolat talpán a ZWILLING márkát ábrázolórozsdamentes acél logó található. A kés így a választékosság és megbízhatóság látható jelét viseli. A TWIN® Four Star II kések kifinomult dizájnját a legjobban akkor fogja értékelni, ha rájön, hogy a mintázat a kés tökéletes egyensúlyát is elősegíti.

A ZWILLING kések karbantartása

A műanyag nyelű kések tisztíthatók mosogatógépben, de mindenképp a kézi tisztítást javasoljuk, mely kíméletesebb a késekhez. Amennyiben Ön ennek ellenére a mosogatógépben való tisztítást részesíti előnyben, kérjük, ne feledje, hogy a késeknek sérülhet a minősége, ha a mosogatás során más evőeszközökbe, fazekakba vagy serpenyőkbe ütköznek. A mosogatógépbe való tisztítás során ezért ügyelni kell arra, hogy a kések pengéje ne érintkezzen más tárgyakkal. A gyártó mosogatógép használata esetén max. 55 °C-os program használatát javasolja.

A ZWILLING kések élezése

Időről időre minden késnek élezésre van szüksége. A TWIN® Four Star® II sorozat késeinek élezéséhez a kínálatunkban található ZWILLING késélezőket, fenőköveket és fenőacélokat javasoljuk. Ezenkívül rajtunk keresztül közvetlenül a gyártónál is igényelhető késélezés - a késeket egyenesen a németországi ZWILLING J. A. Henckels társaságba küldjük éleztetni. Szükség esetén ZWILLING kések élezésében jártas prágai késgyártót is tudunk ajánlani.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kés készletek
Jótállás: 2 év
Súly: 2.66 kg
Blokkal: Igen
Darabszám: 7 db
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
Terméktípus: Késkészlet
Sorozat: ZWILLING TWIN® Four Star II
Margin: B
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: