Teamécses tartók

összesen 48 termék
ROLL Hübsch mécsestartó, sárgaréz
Outlet
11 350 Ft –25 %
8 510 Ft
HU991317
Tea gyertyatartó LICHTERMEER Philippi 23 cm fekete
21 990 Ft
PHP119002
Gyertyatartó tea gyertyához URBANIA CITY fehér, Kähler KHL693521
Gyertyatartó tea gyertyához YORK 30 cm, 5 gyertyához, Philippi PHP119003
Olajlámpa LUCIE 17,5 cm, azúrkék, Stelton
16 330 Ft
SN4972
Gyertyatartó tea gyertyához 7 cm, bordó, Lyngby
8 940 Ft
LY201291
ARENA 30 cm-es díszes tál, ezüst, Philippi
48 590 Ft
PHP123076
Fel
További termékek

Tealámpatartók - a szoba dekoratív megvilágításához

Mi az a tealámpatartó?

A tealámpatartó egy olyan gyertyatartó, amely kifejezetten a tealámpás gyertyák elhelyezésére készült. A tealámpás gyertyák kis, gömb alakú gyertyák. A tealámpás gyertyatartók sokféle kivitelben, méretben és anyagból, például üvegből, fémből, kerámiából és rozsdamentes acélból készülnek.

A tealámpatartók lehetnek egyszerűek és egyszerűek, vagy aprólékosan kidolgozottak és különböző ékezetekkel, például drágakövekkel, gyöngyökkel vagy mintákkal díszítettek. A Kulina weboldalon olyan ismert márkák design teafénytartóit kínáljuk, mint például a Philippi, Eva Solo, és Blomus. Gyertyatartóink meghitt hangulatot kölcsönöznek a belső térnek és egy csipetnyi nagyszerű dizájnt!

A teafénytartókat gyakran használják díszítőelemként, hogy a teret hívogatóvá és meleggé tegyék. Polcokon, asztalokon vagy bármilyen más sík felületen elhelyezhetők, hogy gyengéd, pislákoló fényt adjanak a területnek. A teafénytartók arra is használhatók, hogy különleges események vagy alkalmak, például esküvők, bankettek vagy partik alkalmával eleganciát és szépséget kölcsönözzenek a dekorációnak.

Egyes lámpásokhoz - különösen azokhoz, amelyek kis házakra hasonlítanak - tealámpás gyertyák is használhatók.

Hol használhatok teafénytartókat?

Tealámpatartókkal meleg, hívogató hangulatot teremthet otthonában. Az alábbiakban néhány tipikus területet mutatunk be, ahol tealámpatartókat használnak:

  • Étkezőasztal: A tealámpatartókkal az étkezőasztalt meleg és barátságos érzést adhatsz, amikor étkezel, vagy amikor meghívod a barátaidat vacsorára
  • Nappali: A teafénytartók elhelyezhetők dohányzóasztalokon, asztalfiókokon vagy polcokon is, hogy meleg és hívogató fényt adjanak a lakótérnek.
  • Ablakpárkány: Az ablakpárkányra helyezhet néhány tealámpatartót, hogy nyugodt és derűs érzést keltsen otthonában, de tartsa távol a függönyöktől.
  • Fürdőszoba: A fürdőszobában nyugtató fürdőzéskor a tealámpatartók segítségével gyógyfürdő-szerű hangulatot teremthetünk.
  • Hálószoba: A hálószobában nyugodt és romantikus hangulatot teremthetünk, ha tealámpatartókat helyezünk a komódokra vagy az éjjeliszekrényekre.

Általánosságban elmondható, hogy a tealámpatartókat a lakás bármely helyiségében használhatja, hogy nyugtató, kellemes fényt adjanak, alkalmazkodóképesek, és számos hangulat és környezet megteremtéséhez felhasználhatók.

Jó ajándékötlet a teafénytartó?

A tealighatartók, akárcsak bármely gyertyatartó vagy gyertya, nagyszerű ajándékok. Egy gyönyörű illatgyertyát ajándékba adhatsz szerelmednek vagy barátodnak, hogy kifejezd szenvedélyedet és szeretetedet.

Ajándék kiválasztásakor mindenképpen nézze meg a kúp- és vacsoragyertyatartók, illatgyertyák és otthoni diffúzorok kínálatát.