Szürke kollekció KitchenAid

összesen 13 termék
Asztali turmixgép K150, szürke matt, KitchenAid
Sticker
118 790 Ft
KA5KSB1325EDG
Botmixer 5KHBV83EDG, szürke matt, KitchenAid
Sticker
78 590 Ft
KA5KHBV83EDG
Asztali turmixgép ARTISAN POWER PLUS, ezüstszürke, KitchenAid
Sticker
KA5KSB8270EMS
Konyhai robotgép ARTISAN 5KSM185PSEMS, ezüstszürke, KitchenAid
Sticker
KA5KSM185PSEMS
Konyhai robotgép ARTISAN 5KSM185, királyszürke, KitchenAid
Sticker
KA5KSM185PSEGR
Konyhai robotgép ARTISAN MINI 3,3 l, matt szürke, KitchenAid
Sticker
KA5KSM3311XEFG
Asztali turmixgép ARTISAN K400, szürke, KitchenAid
Sticker
157 290 Ft
KA5KSB4026EMS
Kávéőrlő ARTISAN 5KCG8433EMS, ezüst-szürke, KitchenAid
Sticker
KA5KCG8433EMS
Kávéőrlő 5KCG8433EDG, matt szürke, KitchenAid
Sticker
113 590 Ft
KA5KCG8433EDG
Konyhai robotgép ARTISAN 175, ezüstszürke, KitchenAid
Sticker
KA5KSM175PSEMS

Bemutatjuk a KitchenAid stílusos szürke kollekcióját - a modern esztétika és a kulináris kiválóság fúzióját. Gondosan összeállított, elegáns szürke árnyalatú konyhai eszközeinket úgy terveztük, hogy emeljék a főzés élményét, miközben modern csavart adnak konyhájának. Fedezze fel a funkció és a stílus tökéletes kombinációját, amelyet a KitchenAid szürke kollekciója hoz a konyhai területére.

A KitchenAid szürke kollekciót aprólékos odafigyeléssel hozták létre, és a konyhai készülékek és kiegészítők változatos választékát tartalmazza, amelyek mindegyikét átgondoltan úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek konyhájába. Az ételfeldolgozóktól a turmixgépekig, a kenyérpirítóktól a kávéfőzőkig minden egyes darab a KitchenAid elkötelezettségét tükrözi a kiváló teljesítmény és a tartós dizájn iránt.

A KitchenAid szürke kollekciója túlmutat a hétköznapi konyhai eszközökön - ez a modern kifinomultság megtestesítője. A finom, stílusos szürke kivitel kiegészíti konyhája berendezését, és barátságos és inspiráló légkört teremt. Akár tapasztalt szakács, akár lelkes otthoni szakács, kollekciónk számos, az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazodó lehetőséget kínál.

Emelje fel sütési készségeit a KitchenAid ikonikus konyhai robotgépe elegáns szürke színben, amely az erőteljes teljesítményt modern esztétikával ötvözi. Készítsen ízletes turmixokat és leveseket szürke botmixereinkkel, amelyek tökéletesen illeszkednek konyhája dizájnjába. Kezdje reggeleit a szürke kenyérpirítókkal tökéletesen megpirított kenyérszeletekkel, és élvezze kedvenc kávéját a modern eleganciát sugárzó szürke kávéfőzőnkkel lefőzve.

A KitchenAid szürke kollekciója túlmutat a külsőségeken - minden arról szól, hogy a funkcionalitáson keresztül emelje kulináris művészetét. Tapasztalja meg testközelből az innovációt, miközben ízletes ételeket készíthet a KitchenAid márka védjegyének számító precizitással és megbízhatósággal.

Fedezze fel a KitchenAid szürke kollekcióját még ma, és nézze meg, hogyan változtathatják ezek a konyhai kiegészítők a stílus és a hatékonyság oázisává főzőhelyét. Emelje fel kulináris utazását a KitchenAid tartós bájával és erejével, ahol a szürke nem csak egy szín, hanem a kortárs ízlés, a minőség és a kiválóság jelképe.