Röviditalos kristálypoharak, O-Riedel

Kód: RD041460
6 590 Ft
Raktáron (4 db)

A Maxaimilian Riedel (11. generáció) bemutatja első pohársorozatát - az "O" sorozatot. A Riedel termékek ismerői meglepődve tapasztalják majd, hogy ebből az új pohársorozatból hiányzik valami - nincs száruk és talpuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyártó a következő röviditalokhoz ajánlja:

  • Aquavit, Armagnac, Berry Brandies, Brandy, Calvados
  • Cognac V.S.O.P., Cognac X.O., Colheitas, Contreau, Corn, Gin
  • Grappa, Jerez, Juniper, Kernobst, Late Botteld Vintage
  • Malt Whisky, Maraschino, Marc, Obstler, Palomino, Pear, Rum
  • Sherry, Soft fruit, Spirits, Stone Fruit, Tawny Port, Tequila
  • Underberg, Bitters, Vermouth, Vodka
  • V.S.O.P. Cognac, Whisky, Williams, XO Cognac

Maximilian J. Riedel, aki a Riedel társaság 11. generációjának elöljárója, tervezte az „O“ kristályüveg szériát, ami egyben az első saját sorozata is. A Riedel kristály szakértőinek nagy meglepetést okozott ez az új sorozat, ugyanis a poharaknak se száruk, se talpuk nincsen.

Mit is rejt valójában az „O-Riedel“ sorozat? Innovatív, mindennapos használatra szánt borospoharakat, amelyek bármilyen italhoz és bármilyen alkalomhoz illenek. Modern, ötletes dizájn jellemzi őket és kifejezetten kényelmes a kezünkben tartani őket.

Alakjuk megegyezik a Vinum sorozat kelyheinek formájával, amelyek már nem egyszer bizonyítottak a borkedvelő közösségnek. Maximilian Riedel anélkül alkotott valami merőben újat és mást, hogy megtagadta volna gyökereit. „A borfogyasztásból származó élmény a Riedel számára továbbra is elsőszámú prioritás, ennek ellenére ezeknek a poharaknak a különlegessége az, hogy bármilyen jellegű italhoz passzolnak”.

Nagyjából 30 évvel ezelőtt, Claus Riedel - a társaság 9. generációjának képviselője - felbolygatta a borospoharak világát, amikor is nagyobb jelentőséget társított a pohár funkcionalitásának, mint dizájnjának. Unokája, Maximilian Riedel – a társaság 11. generációjának képviselője – pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy a társaság mindennapi használatra tervezett kristálypoharakat is gyártson, amelyeket bármilyen megkötések nélkül használhatnak a fogyasztók. Ezek a kristálypoharak elférnek a mosogatógépben, ideálisak mini bárba és kisebb méretű konyhákba, valamint piknikezéshez is használhatóak. Többé nem kell a vékony és hosszú szárak törékenységén aggódni!

Az „O“ sorozat természetesen nem tud és nem is akar a klasszikus Riedel sorozatok helyébe lépni. Sokkal inkább egy ötletes dizájnnal rendelkező sorozatról van szó, amely egyszerű, praktikus és mindennapos használatra való.

Az „O” sorozat kristálypoharai különböző borfajtákhoz kaphatóak, például: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Rizling / Sauvignon.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Poharak
Garancia: 2 év
Sorozat: Riedel O
Anyag: Üveg
Terméktípus: Poharak

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: