Cipó forma 31 x 13 cm, krém, Emile Henry

Kód: EH026180
Márka: Emile Henry
17 490 Ft –25 %
Cipó forma 31 x 13 cm, krém, Emile Henry
17 490 Ft –25 % 13 100 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A kifejezetten édes ételekhez tervezett sütőedények új sorozata egy újabb egyedi kialakítással bővíti a márka kínálatát, amelynek oldalsó része bordázott, míg az edény többi része sima marad. A modern formák nagyszerű felfrissülést jelentenek a kínálatban. Édes receptek és az evésükhöz kapcsolódó kényelem inspirálta ezt a "DEUCEURS" sorozatot, amely készen áll a családi receptekre és a modern gasztronómiával való kísérletezésre. Válasszon a sütőformák, kerek vagy kekszformák közül, a Franciaország és a sütés iránti szenvedély által inspirált színekben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Emile Henry legújabb sütőtáljai és sütőformái kifejezetten kalácsok éssütemények sütéséhez lettek kifejlesztve. A formavilág letisztultabb és modernebb lett, de egy-egy helyen továbbra is magában hordozza a klasszikus sütőtálak barázdált díszítését. A "DEUCEURS" sorozat termékeit az édes falatozás ihlette, garantáltan imádni fog bennük sütni, legyen szó bevett családi receptekről, vagy exotikus próbálkozásokról. Különböző színű kerek sütőformák, sütőtálak és őzgerinc sütőformák válogathat.

A High Resistance® technológiának köszönhetően az Emile Henry edények ellenállnak a karcolódásnak, valamint ütés- és kopásállóak, ezért nem csupán süthet és szeletelhet bennük, de tálalhat is belőlük. A High Resistance® technológiával kezelt edények használhatóak mikrohullámú sütőben is, ráadásul olyan mértékben bírják a hősokkot, hogy a fagyasztóból kivéve egyből behelyezhetőek a sütőbe. 270 °C-ig hőállóak. Ezek az edények nem használhatóak közvetlen hőforráson, mint például gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon. Minden Emile Henry kerámia tisztítható mosogatógépben.

Az Emile Henry egy régi szakmai hagyományokkal rendelkező francia családi vállalkozás, mely már az 1850-es évektől fogva kiváló minőségű kerámiaedényekkel látja el a háztartásokat. Mivel eredeti, kézzel készített kerámiáról van szó, minden egyes terméke egyedi darab. Az edények alján található jelölés - például JN3 -, nem az adott termék katalógusszáma, hanem annak a kétkezi munkásnak az aláírása, aki a kerámiaedényt a franciaországbeli Marcigny városában megformálta.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kenyér és kenyércipó formák
Jótállás: 2 év
Súly: 1.5 kg
Szín: Krém
Anyag: Kerámia
Méret: 31 cm
Terméktípus: Sütőforma
Sorozat: Emile Henry Clay
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Az Emile Henry egy hagyományos francia márka, amely egyedi és minőségi kerámia gyártásával foglalkozik. Termékei a burgundi régióból a gall kakas országán kívül is elterjedtek a konyhában, s ma a modern technológia és hagyományos megközélítés ideális kombinációjaként ismertek. 104925