Tapadásmentes serpenyő PROFI RESIST 24 cm, WMF

Kód: WM1756246411
Márka: WMF
48 200 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

AProfiResist az első olyan serpenyő, amelynek tapadásmentes felülete egy életen át tart. Rozsdamentes acélból készült, méhsejt alakú szerkezettel vannak ellátva, amely tapadásmentes felülettel van kitöltve. Ez véd a mechanikai kopás ellen. A rozsdamentes acélból készült fogantyú ergonomikusan formázott. A serpenyők háromrétegű anyagból készülnek. A belső réteg 18/10 rozsdamentes acélból - Cromargan® - készül, a mag alumínium, a külső héj pedig krómozott acél. A serpenyők gyors és szabályozott hőmérséklet-szabályozást, kiváló egyenletes hőeloszlást tesznek lehetővé, és hatékonyabbak, mint a szendvics aljú serpenyők. A serpenyők minden hőforráshoz alkalmasak, beleértve az indukciót is, és sütőben is használhatók. Nem ajánlott a serpenyőket mosogatógépben mosogatni.

Részletes információ

Termék részletes leírása

ProfiResist, az első tapadásmentes felületű egész életre szóló serpenyők. Rozsdamentes, méhsejt alakú szerkezetét tapadásmentes felület tölti ki. Így védve van a mechanikus elhasználódással szemben. A rozsdamentes nyél ergonomikus kialakítású. A serpenyők három rétegű anyagból készülnek. A belső réteg Cromargan® 18/10 rozsdamentes acélból, a mag alumíniumból, a külső palást pedig krómozott acélból készül. A serpenyők lehetővé teszik a gyors és irányított hőmérséklet szabályozást, kiváló egyenletes hőelosztással rendelkeznek, és hatékonyabbak a szendvicsaljú serpenyőknél. A serpenyők minden tűzhely típushoz alkalmasak, beleértve az indukciós főzőlapokat is, sütőben is használhatók. A serpenyők mosogatógépben való mosása nem ajánlott.

A WMF ProfiResist serpenyőről röviden:

  • Tapadásmentes felületű, méhsejt alakú rozsdamentes szerkezet
  • Nagyon jó tapadásmentes tulajdonságok, karcálló
  • A serpenyők három rétegű anyagból készülnek
  • Ideális serpenyő steakekhez és minden olyan ételhez, ahol hirtelen pirítás szükséges
  • Valamennyi tűzhely típushoz, beleértve az indukciós főzőlapot is
  • Rozsdamentes nyél akasztó nyílással
  • Tesztelt WMF minőség
  • 5 év garancia

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Univerzális serpenyők
Jótállás: 2 év
Súly: 1.33 kg
Anyag: Rozsdamentes acél
Méret: 24 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Sorozat: WMF ProfiResist
Margin: A
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
SortBy01: 1
A tétel elfogyott…

KULINA | WMF Profi resist series 1

KULINA | WMF Profi resist series 2: material information

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428