Húsvilla PROFI PLUS, WMF

Kód: WM1871066030
Márka: WMF
11 690 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Profi Plus húsvilla akasztóhurokkal a húsdarabok felnyársalására vagy megforgatására, a húsok tartására szeletelés közben, valamint a hús elkészültének ellenőrzésére szolgál. A hosszú, kúpos kovácsolt fogak könnyen behatolnak a húsba, és megakadályozzák a szaftveszteséget.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Profi Plus húsvilla segítségével az egyes húsdarabokat felszúrhatja, megfordíthatja, szeletelésnél lefoghatja, valamint a húsok átsülését is ellenőrizheti. A húsvilla hosszú, kónikusan formált hegyei könnyen átszúrják a húst, anélkül, hogy szétroncsolnák a szerkezetét, aminek következtében az ínycsiklandozó szaft kifolyna a húsból.

A Profi Plus sorozat több, mint 100 konyhai segédeszközt sorakoztat fel, melyek nem csak praktikusak, de a professzionális konyhák és szakácsok igényeinek is megfelelnek. Az alapanyagként felhasznált rozsdamentes Cromargan® nemesacél szinte tönkretehetetlen - robosztus, tartós, ellenáll a korróziónak és mosogatógépben is tisztítható. A Profi Plus sorozat termékei igényesek és modern kivitelezésűek, garantáltan minden konyhában megállják a helyüket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nyársak
Jótállás: 2 év
Súly: 0.14 kg
Terméktípus: Konyhai eszközök
Sorozat: WMF Profi Plus
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428