Névtáblák

összesen 6 termék
Kulcstartó CRUISER 8 cm, fekete, LED fényűvel, Philippi PHP273060
Kulcstartó ANGELO 5 cm, ezüst, Philippi
6 090 Ft
PHP193210
Kulcstartó LOVELIGHT 10 cm, LED fényű, Philippi
15 690 Ft
PHP173106
Kulcstartó SWEETHEART 6 cm, piros, Philippi
6 990 Ft
PHP273066
Kulcstartó ANGELO 5 cm, arany, cink, Philippi
7 390 Ft
PHP273082
Kulcstartó iránymutatóval POLE 7,5 cm, ezüst, Philippi PHP195197

Névtáblák - győződjön meg róla, hogy a poggyásza biztonságban van

Miért hasznos, ha a bőröndödre névtábla van erősítve?

A bőröndök névtáblái több okból is hasznosak:

  • Azonosítás: A névtáblák egyértelmű és egyszerű módot biztosítanak a bőröndök azonosítására. A forgalmas repülőtereken vagy a zsúfolt poggyászkiadó területeken sok bőrönd hasonlóan nézhet ki, és a névtábla segítségével gyorsan felismerheti saját poggyászát.

  • A keveredések megelőzése: A névtáblák az azonosításhoz hasonlóan segítenek megelőzni a véletlen keveredéseket. Ha egy másik utasnak olyan bőröndje van, mint az Öné, az Ön nevének feltüntetése a címkén csökkenti annak az esélyét, hogy tévedésből az Ön bőröndjét vegyék el.

  • Elveszett poggyász: Ha a bőröndje utazás közben elveszik, a névtábla döntő fontosságú lehet abban, hogy a légitársaság vagy a közlekedési vállalat személyzete újra megtalálja a holmiját. A címke tartalmazza az Ön elérhetőségét, hogy a légitársaság kapcsolatba léphessen Önnel, amint megtalálják a csomagját.

  • Elérhetőségek: A névtáblák gyakran nem csak a nevét tartalmazzák; általában a telefonszámát és néha az e-mail címét is. Ez megkönnyíti, hogy ha valaki megtalálja az elveszett bőröndöt, közvetlenül Önnel vegye fel a kapcsolatot.

  • Személyre szabás: A névtáblák személyre szabottá tehetik a poggyászát. Olyan címkéket választhat, amelyek tükrözik stílusát, preferenciáit vagy akár egy kis humort is. Ezáltal a poggyásza feltűnő lehet, és könnyebben észrevehető.

  • Biztonság: A név feltüntetése a címkén biztonsági intézkedésként is szolgálhat. Ha a bőröndöt őrizetlenül hagyják vagy rossz helyre kerül, valaki könnyen felveheti Önnel a kapcsolatot a helyzet megoldása érdekében.

  • Gyors visszakeresés: A névtáblával időt és stresszt takaríthat meg, ha például repülőgépen vagy vonaton a fej feletti rekeszben tárolja a bőröndöt.

  • Szervezett utazás: A névtáblák használata része az általános szervezett utazási megközelítésnek. Ha a holmiját egyértelműen felcímkézik, az segít egyszerűsíteni a bejelentkezés, a csomagfelvétel és a poggyászok szortírozásának folyamatát.

  • Nyugalom: A tudat, hogy poggyászai egyértelműen fel vannak címkézve és könnyen azonosíthatók, megnyugvást nyújthat utazásai során, csökkentve az elveszett vagy összekevert csomagok miatti esetleges stresszt.

Összefoglalva, a bőröndök névtáblái egyszerű, de hatékony eszközök, amelyek segíthetnek abban, hogy a poggyász könnyen felismerhető, helyesen azonosítható és elveszés esetén biztonságosan visszakerüljön Önhöz.

Lehetnek stílusosak a bőrönd névtáblák?

Természetesen! A bőrönd névtáblák hihetetlenül stílusosak lehetnek, és tükrözhetik a személyes esztétikát. A rendelkezésre álló anyagok, minták, színek és testreszabási lehetőségek széles választékával a névtáblák zökkenőmentesen illeszkednek az egyéni stílushoz. A fényűző bőrtől és a bonyolult mintázatú szövetektől kezdve a modern fémes kivitelezésen át a minimalista monogramokig minden ízlésnek megfelelő névtábla megtalálható. A textúrák, színek, sőt még a kis díszítések választása is lehetőséget ad arra, hogy egyedi nyilatkozatot tegyen, miközben biztosítja, hogy a poggyász könnyen azonosítható maradjon. Ezek a stílusos névtáblák nem csak az utazási felszereléshez adnak egy kis eleganciát, hanem egy személyes érintésként is szolgálnak, amely feldobja az általános utazási élményt.