Üveg tárolóedény készlet NEST, 4 db szett, Joseph Joseph

Kód: JS81060
22 940 Ft –12 %
Üveg tárolóedény készlet NEST, 4 db szett, Joseph Joseph
22 940 Ft –12 % 19 990 Ft
Raktáron (6 db)

A Nest™ Glass Storage kompakt tárolóedény készlet a következőket tartalmazza:

 • 1 db extra nagy üvegtál; kék fedéllel; 2,5 liter; méretei: 28 x 21,5 x 8,4 cm
 • 1 db nagy üvegtál; fűzöld fedéllel; 1,3 liter; méretei: 22,8 x 17,5 x 7,3 cm
 • 1 db közepes üvegtál; élénkzöld fedéllel; 550 ml; méretei: 18 x 13,4 x 6,1 cm
 • 1 db kicsi üvegtál sárga fedéllel; 130 ml; méretei: 12,7 x 9,3 x 4,8 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan szabadítsunk fel több helyet a konyhában?

Megoldás: egymásba illeszthető Nest konyhai segédeszközök

A konyhapulton minden négyzetcentiméter aranyat ér, és az sem árt, ha rend van. Mindannyiunk rémálma (és sajnos nem csak álom) a sok fedőnélküli tárolódobozunk, és az alj nélkül kallódó doboztetők, amelyek mágikus módon a legjobb háztartásokban is előfordulnak. Pedig az ételek, nyersanyagok effektív tárolására minden konyhában szükség van. Ezt, az eddig megoldhatatlannak tűnő problémát sikerült forradalmi, zseniális módon megoldaniuk a Joseph Joseph tervezőinek: ezentúl nemcsak a dobozok, de a doboztetők is kompakt módon egymásba illeszthetők! Ezek az újfajta üvegedények már nemcsak tárolásra alkalmasak. A biztonsági, strapabíró, boroszilikát alapanyagú üvegedényekben süthetünk, tárolhatunk, fagyaszthatunk és mikrohullámú sütőben is használhatjuk őket. A legkisebb méretű edénykét dresszingek vagy fűszernövényes olaj tárolására ajánljuk, a legnagyobban pedig akár a nagycsaládi ebédhez való húst is megsüthetjük.

 • Nest Glass Storage helytakarékos üveg tárolóedény szett.
 • Egymásba illeszthető, kompakt kiszerelés.
 • Használható tárolásra, sütésre, fagyasztásra és mikrohullámú sütőben való melegítésre is.
 • Mosogatógépben tisztítható.
 • Ajándékcsomag kiszerelésben kínáljuk.

Figyelmeztetés:

 • Ne töltsük színültig a dobozt, mert ezzel meggátoljuk a jól zárhatóságát.
 • Mielőtt mikrohullámú sütőbe tennénk, vegyük le a fedelét.
 • A doboz a mikrohullámú sütőben való megegítésnél átforrósodhat, óvatosan nyúljunk hozzá.
 • A doboztetők sütőben való sütésre nem alkalmasak.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Élelmiszer-tárolók
Jótállás: 2 év
Súly: 2.53 kg
Anyag: Üveg
Terméktípus: Élelmiszer-tárolók
Sorozat: Joseph Joseph Nest™
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.  109143