Dekoratív tál MOON, ⌀ 50 cm, világosszürke, Blomus

Kód: BM65446
Márka: Blomus
44 390 Ft –5 %
Dekoratív tál MOON, ⌀ 50 cm, világosszürke, Blomus
44 390 Ft –5 % 41 960 Ft
Raktáron (2 db)

AMOON dekoratív tál nagyon autentikus beton megjelenésű, de az alacsony karbantartási igényű kompozit anyagból, polystone-ból készült. A három rendelkezésre álló méret lehetőséget nyújt arra, hogy a képzelet és az ízlés szerinti kompozíciókat hozzon létre.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A beton felhasználása a modern, kortárs design-ban nem újkeletű dolog. A világ minden szegletén élő tervezőket munkájuknál már több évtizede inspirálja legfőképp nyerssége, korlátok nélküli formálhatósága miatt. Az ipari stílusú belterek központi díszítőeleme lehet a MOON dekorációs tál, mely autentikus, betonhatást kelt, ám polystone műkőből készült.Purisztikus külleme teret enged a benne elhelyezett tárgyak szépségének kibontakozására és kellemes atmoszférát teremt a modern stílusú berendezésekkel tele lakásban. A dekorációs tál három különböző méretben kapható, így lehetőséget nyújt arra, hogy fantáziája bevonásával ízlésének megfelelő alkotásokat készíthessen.

  • Polystone műkőből készült.
  • Dizájnja modern.
  • 3 különböző méretben kapható.
  • A tál átmérője 50 cm, magassága 8,5 cm.

A német Blomus társaság luxustermékei a mindennapokat szolgálják. Formatervezésük egyáltalán nem öncélú, kialakításukban a funkcionalitás, a forma és a letisztult vonalvezetés tökéletes harmóniát alkot a felhasznált alapanyagokkal. A dekorációs tárgyak esetében sincs ez másképp, ugyanis a társaság dizájnerei kifinomult, modern eleganciával ruházták fel őket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyümölcsöstál
Jótállás: 2 év
Súly: 5.8 kg
Terméktípus: Dekoratív tál és váza
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A német Blomus márka története 1921-be nyúlik vissza. 2009-től a cég rozsdamentes acélból készült, minimalista dizájnú termékek gyársárára fekteti a hangsúlyt. 109139