MIJ Sky Blue

összesen 10 termék

Made In Japan Sky Blue - Étkezés a természet palettájával

Engedje át magát a Made In Japan Sky Blue kerámia kollekciónk magával ragadó szépségének, amely a Takai kemence művészetének és a Gifu prefektúra hegyeiből merített természeti inspirációnak a bizonyítéka. Ezt a kollekciót a fenséges tájakra emlékeztető organikus formák és a jellegzetes máz jellemzi, amely megkülönbözteti a többitől.

A Sky Blue termékcsalád középpontjában egy alacsony hőmérsékleten égetett egyedi máz áll, amely mély és élénk kék alapon egy lenyűgöző pattogás hatást kelt. A Turquoise kollekcióhoz hasonlóan a Sky Blue kerámiák is a türkizkék és a kék árnyalatait mutatják, sötét élekkel és fehér külsővel hangsúlyozva. Az edények szabálytalan formája egyediséget és karaktert kölcsönöz nekik.

Hozzon haza egy darabot a felkelő napból a MIJ Sky Blue edényekkel. Fedezze fel ezt a kivételes kollekciót még ma, és fedezze fel azokat a kerámiákat, amelyek nemcsak a természet szépségét ünneplik, hanem művészi hangulatot is kölcsönöznek asztalának. Engedje, hogy étkezési élménye egy-egy tányérral Japán festői tájain át vezető utazássá váljon.