Mágneses késállvány 20,5 x 42,5 x 23 cm, fa, Miyabi

Kód: MB34532100
Márka: MIYABI
58 370 Ft
Raktáron (1 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A mágneses MIYABI késtartó blokk bambuszfából és mágnesből van gyártva. Biztonságos, egyszerű, egyben felettébb stílusos módját kínálja a kések tárolásához. Nagyon higiénikus és könnyen tisztán tartható. A késtartó blokknak köszönhetően a kések a konyhapulton, elérhető távolságban lehetnek, mindemellett a pengéjük is óvva van a tompulástól.

A kések kiváltságos színvonalát hosszútávon kizárólag csak minőségi kiegészítőkkel lehet megőrizni!

  • biztonságos és praktikus
  • modern, minimalista külső
  • max. 6 db kés tárolható benne
  • természetes bambusz alapanyag

A MIYABI társaság munkáját és filozófiáját a japán kultúra szépségei és hagyományai, valamint a japánok szigorú precizitása jellemzi. A társaság a hírhedt Seki városából származik, mely már a 14. század óta a japán késgyártó mesterek központja. A japán MIYABI társaság a német minőség zászlóvivőjének, a ZWILLING J. A. HENKELS társaságnak a leányvállalata, késeiből a klasszikus japán kések varázsa, a mesterek precíz munkája és az évszázadokon keresztül tökéletesített, művészetre emelt mesterség szeretete és tisztelete sugárzik.

A kard- és a késgyártás a felkelő nap országában több évszázados, gazdag és dicső múltra tekint vissza. Elég csak a szamurájkardokra gondolnunk, melyek páratlan eleganciáját, élességét, szépségét és technikai tökéletességét szinte vallásos áhítat lengi körül. A MIYABI kések ezen ősi hagyományok örökösei és követői. Precíz kidolgozású, lélegzetelállító élük szinte sebészeti pontossággal szeli át a húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket, megtartva az eredeti formát és struktúrát. Ezekkel a késekkel Ön is olyan tökéletes ételeket alkothat, mint az igényességükről elhíresült japán szakácsmesterek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Késtartók és mágneses késtartók
Jótállás: 2 év
Súly: 2.73 kg
Terméktípus: Késtartó blokk és állvány
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A hagyományos japán késkészítők kombinálják a precíz kézművességet a német ZWILLING J.A. HENKELS cég bevált gyártási gyakorlatával és szabványaival. Ennek az együttműködésnek az eredménye gyönyörű. luxus, és rendkívül éles kések, amelyek a japán kélskészítők hagyományára építenek. 104382