Konyhai időzítők

összesen 6 termék
Konyhai időzítő, digitális, WMF
9 190 Ft –26 %
6 720 Ft
WM0608901040
Konyhai időzítő, mágneses, WMF
6 990 Ft –20 %
5 590 Ft
WM0608927390
Konyhai időzítő CLIPSO X1060007, Tefal
12 280 Ft –6 %
11 470 Ft
TEFX1060007
Konyhai időzítő NORDIC KITCHEN, Eva Solo
18 430 Ft –8 %
16 920 Ft
ES520418
Konyhai időzítő 6 cm, mágneses, Eva Solo
16 380 Ft –28 %
11 770 Ft
ES567770

Konyhai időzítők - hasznos eszköz a főzési idő kezeléséhez és az ételek nyomon követéséhez

Mi az a konyhai időzítő/tojás időzítő?

A konyhai időzítő, gyakran tojásóra néven ismert konyhai kiegészítő, amely segít nyomon követni a főzési időt . A "tojás időzítő" elnevezés onnan ered, hogy a legkorábbi időzítőket a tojásfőzés időzítésére használták , de számos olyan feladathoz használhatja őket, amelyek pontos időzítést igényelnek.

Hogyan működnek a konyhai időzítők?

A konyhai időzítők visszaszámolnak és mutatják a hátralévő időt. Az első használat előtt fontos elolvasni a gyártó utasításait, mert nagyon gyakran a maximálisan rendelkezésre álló időt kell kiválasztani, és csak ezután kell az időzítőt a kívánt időre visszatenni.

Szükségem van konyhai időzítőre?

A konyhai időzítőket gyakran beépítik a bonyolultabb konyhai készülékekbe, például a mikrohullámú sütőkbe vagy a sütőkbe. Általában az okostelefonodban is van időzítő, de egy különálló, független konyhai időzítő nagyon hasznosnak bizonyulhat, különösen, ha a receptek, amelyeket követsz, bonyolultak, vagy ha egyszerre sok mindent főzöl.

Ráadásul a konyhai időzítő szinte bárhová elhelyezhető - egyesek akasztóra akaszthatók, mások mágnessel rendelkeznek a mágneses felületekhez való rögzítéshez, és - ami a legfontosabb - az időzítőt magával viheti egy másik szobába, és valami mást is csinálhat, miközben a főzési időt követi.

A konyhai időzítők ráadásul modern, gyakran vicces kialakításuknak köszönhetően nagyszerű ajándékot jelentenek minden főzésért rajongónak , aki mindig hibátlan eredményt szeretne elérni főzési kihívásaiban.

A profi konyhák és szakácsok használnak tojásidőzítőt?

Egy profi séfnek egyszerre több alapanyagot kell elkészítenie, és az, hogy mindent számon tartson, nagyon megterhelő lehet.

Egyszerre több feladatot is kezelhet, és mindig tudhatja, hogy az egyes ételek mikor sülnek tökéletesen, ha befektet a kiváló minőségű konyhai időmérőkbe vagy ételhőmérőkbe, amelyeket a Kulina oldalon is megtalál. Az idő nyomon követése során ügyeljen arra, hogy pontosan azt az ételmennyiséget főzze meg, amit az adott idő alatt meg kell főzni, ehhez pedig konyhai mérlegre is szüksége lehet.

A Kulina weboldalon számos konyhai időzítőtípust kínálunk a legjobb gyártóktól, mint pl Eva Solo és WMF az Ön igényeinek és ízlésének megfelelően. Válassza ki a konyhai időzítőt, amelyet a legjobban szeret, és felejtse el a túlfőtt rizst és zöldségeket.