Kenyérpirító Smeg

összesen 11 termék
Kenyérpirító TSF01GOEU, 2 szeletes, arany, Smeg
79 900 Ft
SMETSF01GOEU
Kenyérpirító TSF01PBEU, 2 szeletes, pasztellkék, Smeg SMETSF01PBEU
Kenyérpirító 50'S STYLE TSF01UJEU, British flag, Smeg SMETSF01UJEU
Kenyérpirító TSF01SSEU, 2 szelet, króm, Smeg
67 900 Ft
SMETSF01SSEU
Szendvicstartó készlet, 2 db, TSSR01, Smeg
13 900 Ft
SMETSSR01
Kenyérpirító TSF01PGEU, 2 szeletes, pasztellzöld, Smeg SMETSF01PGEU
Kenyérpirító TSF01RDEU 2 szeletes, piros, Smeg
67 900 Ft
SMETSF01RDEU
Kenyérpirító TSF01BLMEU, 2 szeletes, matt fekete, Smeg SMETSF01BLMEU
Kenyérpirító TSF01CHMEU, 2 szeletes, matt arany, Smeg SMETSF01CHMEU
Kenyérpirító TSF01GREU, 2 szeletes, szürke, Smeg
67 900 Ft
SMETSF01GREU
Kenyérpirító 50'S STYLE TSF01RGEU, rose gold, Smeg
79 900 Ft
SMETSF01RGEU

Bemutatjuk az SMEG kenyérpirítókat, ahol az innováció találkozik az ikonikus dizájnnal, és ahol a funkcionalitás zökkenőmentesen ötvöződik a stílussal, hogy feldobja a reggeli rutint.

A jellegzetes retro esztétikájáról ismert SMEG egyedi báját a kenyérpirítókra is kiterjeszti. Ezek a készülékek több mint egyszerű szerszámok; ezek olyan statement darabok, amelyek egy csipetnyi eleganciát adnak a konyhai dekorációhoz, és egy funkcionális tárgyat műalkotássá varázsolnak.

A SMEG kenyérpirítók középpontjában a sebesség és a hatékonyság áll. Kezdje a napot tökéletesen megpirított kenyérrel, bagellel vagy péksüteménnyel, köszönhetően az erőteljes fűtőelemeknek és a hatékony pirító mechanizmusoknak, amelyek egyenletes eredményt biztosítanak.

A biztonság a legfontosabb, ezért az SMEG kenyérpirítók különböző biztonsági funkciókkal vannak felszerelve. Az automatikus felugró funkcióktól kezdve a hűvös tapintású külsejéig, ezeket a kenyérpirítókat nyugodtan használhatja, tudva, hogy a biztonsága elsődleges fontosságú.

A testreszabhatóság kulcsfontosságú a tökéletes pirítós elkészítésében, és az SMEG kenyérpirítók változó barnítási beállításokat kínálnak. Akár a világos aranyszínű árnyalatot, akár a gazdag, ropogós felületet kedveli, a barnítási fokozatot könnyedén beállíthatja ízlésének megfelelően.

A reggeli utáni takarítás gyerekjáték a sok SMEG kenyérpirítóban található kivehető morzsatálcáknak köszönhetően. Mondjon búcsút a rendetlen munkalapoknak, és élvezze minden reggel a tiszta és rendetlenségtől mentes konyhát.

Az SMEG többféle kenyérpirítót kínál különböző stílusokban és méretekben, hogy megfeleljen a különböző preferenciáknak és konyhai kialakításoknak. Akár a klasszikus, akár a modern megjelenést kedveli, megtalálhatja az esztétikai és funkcionális igényeinek megfelelő SMEG kenyérpirítót.

A SMEG kenyérpirítók több mint egyszerű kenyérpirítók; a mindennapi rutin elengedhetetlen részét képezik. Fedezze fel választékunkat még ma, és tapasztalja meg a forma és a funkció tökéletes ötvözetét a reggeli rutinjában.