Kampók

összesen 21 termék
Kézitáska kampó JUMBO Alessi
11 940 Ft –6 %
11 190 Ft
ALFGO05
Akasztó PONTO, 4 db szett, fehér, Blomus
18 380 Ft –8 %
16 820 Ft
BM65798
Akasztó PONTO, 4 db szett, szürke, Blomus
18 380 Ft –8 %
16 820 Ft
BM65800
Akasztó PONTO, 4 db szett, többszínű, Blomus
17 890 Ft
BM65801
Akasztó LANCA, összecsukható, Blomus
16 710 Ft –8 %
15 330 Ft
BM63262
Akasztó HAPPY 15 cm, rózsaszín, acél, Fritz Hansen FH850411
Akasztó HAPPY 15 cm, réz, acél, Fritz Hansen
41 790 Ft
FH850421
Akasztó HAPPY 15 cm, zöld-szürke, acél, Fritz Hansen FH850413
Ruhaakasztó KNOB, petrol, Hübsch
4 730 Ft
HU991515
Akasztó KNOB, réz, Hübsch
4 540 Ft
HU991516
Törölköző akasztó PI:P, a szívókoronggal, fehér, Koziol KOZ1411125
Akasztó PICCOLO, réz, Hübsch
4 640 Ft
HU991505

Horgok - a falak szépsége és a hatékony tárolás érdekében

A kampók sokoldalú és praktikus kiegészítői bármely otthonnak, és számos célt szolgálnak a különböző helyiségekben. A konyhában könnyen hozzáférhetővé teszik az edényeket és az edényeket, értékes helyet szabadítva fel a fiókokban és a pulton. A fürdőszobákban a horgok rendezetten tartják a törölközőket, köntösöket és zuhanyzótartókat, elősegítve a rendszerezést és a hatékony helykihasználást. A hálószobák számára előnyösek a horgok, mivel helyet biztosítanak a táskák, kiegészítők és ruhák felakasztására, csökkentve a rendetlenséget és megőrizve a szoba rendezettségét. A bejáratok és a mosdószobák horgokat használnak a kabátok, kalapok és kulcsok elhelyezésére, ésszerűsítve a házba való be- és kijutást. A művészeti tárgyak és tükrök felakasztásától kezdve a tárolási megoldások létrehozásáig a kampók javítják a lakóterek funkcionalitását és esztétikáját, miközben rendezett és hívogató légkört teremtenek az egész otthonban.

Milyen anyagból érdemes horgokat készíteni?

A horgok egyfajta tárolóelemek, amelyek használhatók tárgyak felakasztására, valamint bizonyos műalkotások készítésére. Ezeket a horgokat a szobában ruhák és más szövetek felakasztására lehet használni, amellett, hogy gyakran használják a konyhában edények és más ruhadarabok felakasztására.

A Kulina oldalon kínált különböző horgok között találhatsz horgokat:

  • A rozsdamentes acél robusztus, hosszú élettartamú anyag, amely korrózióálló. Kiváló választás olyan kampókhoz, amelyeket nedves vagy nedves helyeken használnak.
  • A műanyag sokoldalú, könnyű és megfizethető anyag. Megfelelő választás olyan horgok számára, amelyeket nem forgalmas helyen helyeznek el.
  • A vas egy kedvező árú, erős és tartós anyag. Kiváló választás a nagy forgalmú helyeken elhelyezett kampókhoz.

Mit lehet felakasztani a falikampókra?

Hihetetlen sokoldalúságuk miatt a legkülönfélébb dolgok, például kabátok, sapkák és sálak akaszthatók a falikampókra. Elsődlegesen a textíliákhoz. Ezenkívül a mosdóban felállíthat egy falikampót, ahová a törölközőket felakaszthatja, hogy szárazon és rendben tartsa őket. Másodszor, a fali kampók kiváló helyet biztosítanak a kulcsok felakasztására is, így azok nem vesznek el. A fali kampók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a rájuk akasztandó áruk súlyát. A dekorációhoz megfelelő méretet és stílust is ki kell választania.

Hogyan szereljek fel egy horgot?

A fali kampó egyszerű felszereléséhez válasszon ki egy megfelelő helyet a falon a kampó felakasztásához. Ceruzával vagy filccel jelölje meg a csavarok vagy szögek helyét. Helyezze a csavarokat vagy szögeket a kijelölt helyekre, miután a horoggal együtt felsorakoztatta őket.

Ne húzza túl, csak szorosan húzza meg őket. A horog stabilitásának ellenőrzését lehetővé teszi, ha enyhén megrántja a horgot, vagy egy könnyű tárgyat akaszt rá. Abban a pillanatban, amikor biztonságosnak tűnik, kész!

A tárolásra használt tárgyak szélesebb választékáért nézze meg a Kulina magazinállványok, cipőszekrények és ruhatartó állványok gyűjteményét.