Íróasztallámpák

összesen 13 termék
Asztali lámpa KAISER IDELL 42 cm, fekete, Fritz Hansen
316 210 Ft
FH62701408
Asztali lámpa CUT & PASTE 58 cm, fekete-fehér, Seletti SLT15190
Asztali lámpa STAGE S, LED, fehér, Blomus
93 890 Ft –5 %
88 290 Ft
BM66180
Asztali lámpa STAGE S, LED, taupe, Blomus
93 890 Ft –5 %
88 290 Ft
BM66181
Asztali lámpa AQ01 45 cm, fekete, Fritz Hansen
149 140 Ft
FH62699008
Asztali lámpa KAISER IDELL 47 cm, fekete, Fritz Hansen
246 990 Ft
FH62703008

Íróasztali lámpák - világítsa meg munkaterületét

Mi az az asztali lámpa?

Az asztali lámpa olyan hordozható lámpa, amely az íróasztalon vagy asztalon ülve célzott megvilágítást biztosít olyan feladatok elvégzéséhez, mint a számítógépes munka, olvasás, írás, fogalmazás, kézművesség, könyvelés, varrás, kötés és festés. Állítható megvilágítást is biztosítanak a feladat láthatósága és az ergonómiai kényelem érdekében.

A Kulina, mi asztali lámpák egy sor stílusok, méretek, anyagok és márkák, mint például Fritz Hansen, Blomus és Seletti, ami megkönnyíti, hogy megtalálja az ideális lámpát, amely kiegészíti az Ön helyiségét.

Mit kell figyelembe venni az asztali lámpakiválasztásakor?

  • Világítás típusa és intenzitása: Döntse el, hogy milyen típusú világításra van szüksége: környezeti, feladat- vagy akcentusvilágítás. Válasszon olyan asztali lámpa , amely állítható fényerősségű, vagy a fény intenzitásának szabályozására alkalmas fényerőszabályzóval rendelkezik.

  • Világítási irány és szög: Így pontosan oda irányíthatja a fényt, ahová szüksége van rá. Fontolja meg egy olyan lámpa kiválasztását, amely forgatható vagy elforgatható, így könnyen változtathatja a fényszöget.

  • Izzó típusa és kompatibilitás: Ellenőrizze a lámpa által használt izzó típusát (LED, CFL, izzó), és győződjön meg arról, hogy a kívánt színhőmérsékletet és energiahatékonyságot biztosítja. Győződjön meg arról, hogy a lámpa izzótípusa könnyen hozzáférhető és cserélhető.

  • Színhőmérséklet: Vegye figyelembe a fény színhőmérsékletét (Kelvinben mérve), hogy megfeleljen a feladatának. A melegebb árnyalatok (2700-3000K körül) hangulatosak, míg a hidegebb árnyalatok (5000K körül) inkább a nappali fényhez hasonlítanak és alkalmasak a feladatok elvégzésére.

  • Méret és arányok: Válasszon olyan méretű lámpát, amely illik az íróasztalához, anélkül, hogy túl nagy vagy túl kicsi lenne. Győződjön meg arról, hogy a lámpa magassága és hatótávolsága megfelel a munkaterületének és az elvégzendő feladatoknak.

  • Állíthatóság és rugalmasság: Keressen olyan lámpát, amely állítható funkciókkal rendelkezik, például rugalmas nyakkal, forgatható fejjel vagy kihúzható karral, hogy testre szabhassa a fény irányát és lefedettségét.

  • Anyagok és esztétika: Válasszon olyan lámpát, amely kiegészíti a munkaterület dekorációját és stíluspreferenciáit. Vegye figyelembe a lámpa építőanyagait és felületét, hogy azok tartósak legyenek, és illeszkedjenek az esztétikájához.

  • Energiaforrás: Döntse el, hogy vezetékes vagy akkumulátorral működő, illetve újratölthető asztali lámpa szeretne-e.

  • Energiahatékonyság: LED asztali lámpák, mivel ezek energiatakarékosak és hosszú élettartamú megvilágítást biztosítanak.

Ha gondosan mérlegeli ezeket a tényezőket, megtalálhatja azt az asztali lámpa , amely megfelel az Ön világítási igényeinek, javítja a munkaterületét, és hozzájárul a kényelmes és produktív környezethez.

Jót tesz a szemnek a LED asztali lámpa ?

Igen, széles körben elismert tény, hogy a LED asztali lámpák kiválóak a szemnek. A hagyományos izzókról ismert, hogy több hőt termelnek, ami a szem fáradtságához és megerőltetéséhez vezethet. Ezenkívül jobb minőségű fényt biztosítanak, amely jobban hasonlít a közvetlen napfényre, ami csökkentheti a fejfájás és a szem megerőltetésének valószínűségét. A LED asztali lámpáink emellett fényerőszabályzó és állítható fényerő-beállításokat is kínálnak, így a megvilágítást az Ön igényeihez és vágyaihoz igazíthatja. Összességében, ha szeretné csökkenteni a szemének megterhelését és növelni a kényelmet, amit az íróasztalnál végzett munka közben kap, akkor javasoljuk, hogy vásároljon a LED oldalon található íróasztali lámpák bármelyikéből.

Győződjön meg róla, hogy más világítótesteket is megtekintett, beleértve a mennyezeti lámpákat és a fali lámpákat.