Húsvilla Spitzenklasse Plus

Kód: WM1895886031
18 790 Ft
Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
11.5.2021

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Spitzenklasse Plus húsvilla segítségével az egyes húsdarabokat felszúrhatja, megfordíthatja, szeletelésnél lefoghatja, valamint a húsok átsülését is ellenőrizheti. A húsvilla hosszú, kónikusan formált hegyei könnyen átszúrják a húst, anélkül, hogy szétroncsolnák a szerkezetét, aminek következtében az ínycsiklandozó szaft kifolyna a húsból.

A Spitzenklasse Plus késsorozat a kések között klasszikusnak számító hagyományos Spitzenklasse késsorozathoz kötődik. A kések speciális kovácsolt késacélból készült pengéje a penge teljes hosszában kiváló vágási tulajdonságokat és hosszan tartó élességet garantál. A nyelek szegecselt részei speciális műanyagból készülnek és szélük a Spitzenklasse sorozattól eltérően lekerekített. Ez a sorozat minden elképzelhető használatra, mindig a célnak megfelelő éllel és helyes pengealakkal, kínál késeket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai eszközök
Garancia: 2 év
Sorozat: WMF Spitzenklasse Plus
Terméktípus: Konyhai eszköz

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428