Húsvilla Spitzenklasse Plus

Kód: WM1895886031
Márka: WMF
25 270 Ft
Raktáron (3 db)

A Spitzenklasse Plus húsvillát a húsdarabok felnyársalására vagy megfordítására, a húsok tartására szeleteléskor, valamint a hús elkészültének ellenőrzésére használják. A hosszú, kúpos kovácsolt fogak könnyen behatolnak a húsba, és megakadályozzák a szaftveszteséget.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Spitzenklasse Plus húsvilla segítségével az egyes húsdarabokat felszúrhatja, megfordíthatja, szeletelésnél lefoghatja, valamint a húsok átsülését is ellenőrizheti. A húsvilla hosszú, kónikusan formált hegyei könnyen átszúrják a húst, anélkül, hogy szétroncsolnák a szerkezetét, aminek következtében az ínycsiklandozó szaft kifolyna a húsból.

A Spitzenklasse Plus késsorozat a kések között klasszikusnak számító hagyományos Spitzenklasse késsorozathoz kötődik. A kések speciális kovácsolt késacélból készült pengéje a penge teljes hosszában kiváló vágási tulajdonságokat és hosszan tartó élességet garantál. A nyelek szegecselt részei speciális műanyagból készülnek és szélük a Spitzenklasse sorozattól eltérően lekerekített. Ez a sorozat minden elképzelhető használatra, mindig a célnak megfelelő éllel és helyes pengealakkal, kínál késeket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nyársak
Jótállás: 2 év
Súly: 0.24 kg
Terméktípus: Konyhai eszközök
Sorozat: WMF Spitzenklasse Plus
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Kések Spitzenklasse Plus

Kések Spitzenklasse Plus - élezés és karbantartás

Kések Spitzenklasse Plus - gyártás

Kések Spitzenklasse Plus - szeletelés

WMF kések - Németországban készült prémium kések

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428