Hosszúital poharak

összesen 25 termék
Szemüveg NOBLESSE, szett 18, átlátszó, Nachtmann
Újdonság
39 890 Ft
NM101764
Szemüveg HIGHLAND, szett 12, átlátszó, Nachtmann
Újdonság
29 790 Ft
NM101754
Hosszú italospohár SHU FA 360 ml, 4 db szett, Nachtmann NM98064
Hosszú italospohár FONTAINE 250 ml, Holmegaard
10 190 Ft –9 %
9 210 Ft
HMG4320646
Hosszú italospohár FIRE 375 ml, Riedel
10 890 Ft –20 %
8 660 Ft
RD051504S1
Fel
További termékek

Hosszú poharak - egy pohár, amely lehetővé teszi, hogy stílusosan kortyolgassa italát

Mi az a hosszú italospohár?

A hosszú poharak, amelyeket néha highball poharaknak is neveznek, magas poharak - általában 300 ml űrtartalommal -, jellemzően egyenes oldalúak, lapos talppal vagy talpas szárral. A hosszú poharakat gyakran használják olyan kevert koktélok felszolgálásához, amelyek nagyobb arányban tartalmaznak alkoholmentes keverékeket , például szódát, tonikvizet vagy gyümölcslevet, és kisebb arányban alkoholos italokat, például gint, vodkát vagy whiskyt.

Nevüket a népszerű finn long drinkről - lonkero - kapták, amely egy hagyományosan ginből és grapefruitléből készült kevert ital.

Milyen italokat szolgálhat fel hosszú poharakban?

A különféle kevert koktélokat hosszú poharakban szolgálják fel. A Vodka Tonic, a Gin and Tonic, a Whiskey Tonic és a Tequila Tonic, a Screwdriver, a Whiskey Ginger, a Tequila Sunrise, a Bloody Mary, a Rum and Coke csak néhány a jól ismert példák közül.

Sokan használják a hosszú poharakat vizespohárként, és víz, gyümölcslé vagy turmixok tálalására használják.

A Kulina oldalon kiválóan megmunkált és faragott hosszú italos poharakat vásárolhat. A legjobb gyártókat választjuk ki a kollekciónkhoz, mint pl Eva Solo. Nézzen meg minket!

Mi a különbség a koktélpohár és a hosszú italospohárközött?

A formán kívül a fő különbség a koktélpohár és a hosszú italospohár között a térfogat. Mivel a long drink egy viszonylag alacsony alkoholtartalmú frissítő ital, amelyet nagy mennyiségű jég, gyümölcslé vagy más italok (kóla, tonik, szódavíz) hozzáadásával készítenek, nagyobb kapacitással rendelkezik.