Gyertyatartók

összesen 28 termék
Asztali gyertyatartó 20 cm, arany, réz
87 390 Ft –5 %
82 640 Ft
FH840090
Vacsora gyertyatartó CANDELABRA 30 cm, ezüst, Philippi PHP123167
Vacsora gyertyatartó BILBAO 32 cm, barna, alumínium, Philippi PHP238039
Asztali gyertyatartó #2 13 cm, arany, réz, Fritz Hansen FH840091
Gyertyatartó oszlopos gyertyához FINCA L 52 cm, fali, Blomus BM65423
Vacsora gyertyatartó CHARLOTTE AMALIE, 24 cm, Holmegaard HMG4343601
Asztali gyertyatartó #1 10.5 cm, arany, réz, Fritz Hansen FH840092
Vacsora gyertyatartó BOW 8 cm, 3 gyertyához, ezüst, Philippi PHP123126
Fel
További termékek

Gyertyatartók - emelje ki lakberendezését stílusos gyertyatartókkal és a tűz melegével

A gyertyatartók olyan dekorációs elemek, amelyek a gyertyák tartására és bemutatására szolgálnak. A gyertyák hosszú, karcsú gyertyák (gyakran vacsoragyertyáknak is nevezik őket), amelyek néha egyenesek, néha pedig szélesebbek az aljuknál és hegyesebbek a tetejüknél. Gyakran használják hivatalos környezetben vagy különleges eseményeken.

Gyertyatartóink különböző anyagokból készülnek, például üvegből, sárgarézből, rozsdamentes acélból, műanyagból, porcelánból stb., és számos méretben, formában és stílusban kaphatók. Egy gyertyát vagy egyszerre több gyertyát is tarthatnak.

Ezeket a gyertyatartókat gondosan válogattuk ki a legjobb gyártók közül, többek között a következőkből Blomus, Höfats, és Seletti.

Mi a különbség a gyertyatartó és a tealámpatartó között?

A kúpos gyertyatartó és a tealámpatartó közötti elsődleges különbség a gyertya típusa, amelyet az egyes gyertyák tartására szánnak. A kúpgyertyák hosszú, keskeny, csúcsos gyertyák, és a kúpgyertyatartók kifejezetten ezek kezelésére készültek. Másrészt a tealámpatartók kis, gömb alakú tealámpás gyertyák tartására szolgálnak.

Mivel a kúpgyertyák gyakran hosszabbak, mint a tealámpák, gyakran nagyobbak és magasabbak, mint a tealámpatartók. A kúpgyertya súlya miatt felborulhat, ha nem támasztják meg, ezért a kúpgyertyatartók is úgy készülnek, hogy a gyertyát biztonságosan függőleges helyzetben tartsák.

Ezzel szemben a tealámpatartók gyakran rendelkeznek egy kis bemélyedéssel vagy résszel a tealámpa számára, mivel ezek általában önállóak, és nem igényelnek annyi támogatást.

Hová lehet elhelyezni egy vacsora gyertyatartó ?

Sok olyan hely van a házban vagy más lakásokban, ahová kúpos gyertyatartókat helyezhet el. Íme néhány fogalom:

  • Étkezőasztal: A hivatalos vagy informális vacsoraasztal díszes asztaldísze gyakran tartalmaz kúp alakú gyertyatartókat. Ezek fényűzőbbé és kifinomultabbá tehetik az étkezési élményt.
  • Oldalasztal: A meleg és hívogató hangulat megteremtéséhez a nappaliban vagy a hálószobában a kúpos gyertyatartó elhelyezhető az oldalasztal.
  • Komód: A komódra vagy konzolasztalra helyezett gyertyatartó szép dekorációs eleme lehet a belső térnek, és általában klasszikus otthoni elrendezésekben használják. oktatás 1 A komódon vagy konzolasztalon elhelyezett gyertyatartó a belső tér szép dekorációs eleme lehet
  • Dohányzóasztal: Helyezzen egy gyertyatartót a dohányzóasztal , és élvezze a hangulatos, meghitt légkört a nappaliban

És ha szereted a gyertyákat, mindenképpen nézd meg az illatos gyertyák és lámpások választékát.