A tökéletesen szaftos steak elkészítéséhez nemcsak ügyességre, hanem a megfelelő eszközökre is szükség van. A húsimádók számára az acél serpenyők a kézenfekvő választás - tartósak, sokoldalúak és kiválóan vezetik a hőt. Fedezze fel, hogy miért nem hiányozhat ez az elpusztíthatatlan strapabíró az Ön konyhájából sem.
- Minden hőmérsékletnek ellenáll
Az acél kiváló hőállósággal rendelkezik, így teljes mértékben kihasználhatja a magas hőmérsékleten történő főzés előnyeit. Az acél emellett jól vezeti és tárolja a hőt. Ideális választás a húsok magas hőfokon történő sütéséhez. - Javítja tulajdonságait
A további információiacél serpenyő főzöl és sütöd, annál jobb. A serpenyő használata megfeketíti, ami nem rossz dolog, hanem pozitív változás. Milyen más főzőedényről mondhatnád, hogy javul az évek múlásával? - Teljesen ártalmatlan
Felszíni vas serpenyőkA nagyon kemény, és normál használat során nem fogja megkarcolni. Más serpenyőkben a főzés során felszabadulhatnak a felületek és belekerülhetnek az ételbe, de az acéllal ez egyáltalán nem fog előfordulni. - Minden hőforrás
Az acél ferromágneses fém, így az ételek minden hőforráson, beleértve az indukciót is, elkészíthetők vele. Így nem kell aggódnia, hogy mit kezdjen ezzel a serpenyővel, ha indukciós tűzhelyet szerez be. - Robusztus és szilárd
Első pillantásra az acél edények szilárd benyomást keltenek, és nemcsak szilárdnak tűnnek, hanem valóban azok is. Megfelelő kezelés mellett hosszú éveken át szolgálja Önt, és akár az utódaira is hagyhatja szeretett serpenyőjét.