Fehér kollekció KitchenAid

összesen 12 termék
Konyhai robotgép ARTISAN 175, fehér, KitchenAid
316 590 Ft
KA5KSM175PSEWH
Kenyérsütő tál konyhai robotgéphez 4,83 l, KitchenAid KA5KSM2CB5BGS
Konyhai robotgép HEAVY DUTY 4,8 l, fehér, KitchenAid
381 190 Ft
KA5KPM5EWH
Asztali turmixgép K150, mandula, KitchenAid
118 790 Ft
KA5KSB1325EAC
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM5SSBWH, 4,83 l, fehér, KitchenAid KA5KSM5SSBWH
Konyhai robotgép PROFESSIONAL 6,9 l, fehér, KitchenAid KA5KSM7990XEWH
Tál a konyhai robotgéphez 5KSM2CB 4,83 l, fehér, kerámia, KitchenAid KA5KSM2CB5PWS
Botmixer 5KHBV53EWH, fehér, KitchenAid
52 390 Ft
KA5KHBV53EWH
Lapos habverő KA5K5A2B, KitchenAid
22 590 Ft
KA5K5A2B

Üdvözöljük az exkluzív KitchenAid Fehér Kollekciójában – ahol a időtlen elegancia találkozik a kulináris innovációval. Gondosan válogatott konyhai eszközeink tiszta fehér színben terveztek, hogy felemeljék a főzőélményt és a konyha esztétikáját. Fedezze fel a funkció és a stílus harmóniáját, amit Fehér Kollekciónk hoz az Ön konyhájába.

Meticulózus figyelemmel készült Fehér Kollekciónk egy sor konyhai készüléket és kiegészítőt tartalmaz, melyek a kulináris rutinokba könnyedén illeszkednek. A kézi mixerektől a turmixgépekig, a pirítóktól a kávéfőzőkig – mindegyik darab a KitchenAid elkötelezettségét tükrözi a kiváló teljesítmény és az időtálló design iránt.

A KitchenAid Fehér Kollekció több, mint csak egy konyhai eszközök válogatása – ez egy elegancia kijelentése. A tiszta, hófehér bevonat eleganciát kölcsönöz a konyhadekornak, létrehozva egy meghívó és inspiráló légkört. Legyen szó tapasztalt séf vagy szenvedélyes otthoni szakácsról, kollekciónk számos lehetőséget kínál az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően.

Egyedi süteményeit készítse a KitchenAid kézi habverővel a tiszta fehér színben, ami erőteljes teljesítményt és klasszikus esztétikát ötvöz. Készítsen ízletes smoothie-kat és leveseket fehér turmixgépeinkkel, amelyek harmonikusan illeszkednek konyhája designjához. Kezdje a reggeleket tökéletesen pirított kenyérrel a fehér pirítóinkból, majd főzze meg kedvenc kávéját fehér kávéfőzőinkkel, melyek luxust sugároznak.

A KitchenAid Fehér Kollekció nem csak a külsőről szól – a funkcionalitásról is, mely növeli a kulináris képességeket. Tapasztalja meg az innovációt, ahogy ínycsiklandó ételeket készít a KitchenAid megbízható teljesítményével.

Fedezze fel Fehér Kollekciónkat még ma, és ismerje meg, hogyan alakíthatja konyhai terét az elegancia és hatékonyság oázisává. Emelje a kulináris utazást a KitchenAid időtlen szépségével és teljesítményével – ahol a fehér nem csak egy szín; az íz, minőség és kiválóság megtestesítője.