Díszítő zacskók

összesen 3 termék

Cukrászati hüvelyek - nagyszerű eszköz a sütés rajongók számára

Mik azok az édességhüvelyek?

A cukrászhüvely, amelyet néha"csőzsáknak" vagy "süteményes zsáknak" is neveznek, egy kúpos sütési tartozék - egy zsák, amelynek a legvégén lyuk van, és egy hegye a sütemények vagy muffinok, piték, sütemények és egyéb sütemények díszítésére szolgál. Egyes cukrászhüvelyek eldobhatóak, mások újrafelhasználhatóak, és amikor cukrászzsákot tartalmazó díszítő készletet vásárol, általában cserélhető hegyeket is kap, különböző lyukméretekkel és perforációkkal a különböző krémmintákhoz.

Mire használhatsz egy pipettás zsákot?

Az édességhüvelynek számos felhasználási módja van, amelyek rendkívül hasznosnak bizonyulhatnak az Ön számára. Mit tudsz csinálni egy pipettás zacskóval?

  • torták, sütemények és mindenféle péksütemény díszítése
  • tészták, tészták, krémek és tojásfehérje felvert habjának nyomkodása a sütőlemezeken
  • stílszerűen pürésített hozzávalókat, például burgonyát nyomkodjon tányérokra vagy tálakra

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pipettázótasakot és hogyan használjuk?

Először is meg kell néznie egy receptet, el kell olvasnia a sütési utasításokat, és meg kell néznie az illusztrációkat, hogy eldönthesse, milyen hegyet használjon a pipettás zsákjához.

A Kulina oldalon mindkettő kapható - eldobható és újrafelhasználható cukrászsütőhüvelyek, és a választás a recepttől és az Ön személyes preferenciáitól függ.

  • az eldobható süteményes zacskók sokkal felhasználóbarátabbak, nem kell tisztítani őket, és ha csak néha használsz pipettás zacskót, akkor egy például fagyasztáshoz használt műanyag zacskóból is készíthetsz magadnak pipettás zacskót.
  • ha azonban gyakran süt és díszít süteményeket, ha sok krémre vagy cukormázra van szüksége, és ha környezetbarát megoldásokat szeretne használni, akkor válasszon pamutból vagy nejlonból készült, újrafelhasználható cukrászdahüvelyt.

Hogyan töltik meg az édességhüvelyeket?

Szükséged lesz egy nagy pohárra vagy főzőpohárra, hogy a cukrászhüvelyek széleit lehajtsd egy méretes, üres edény tetejére. Ez a helyén tartja, miközben egy gumispatulával a tálból a zacskóba teszi a krémet vagy a cukormázat.

Töltse meg a zacskót körülbelül kétharmadig. Így jobban ellenőrizheti, hogy mennyi krémet nyom ki a szórófejes zacskóból. Annak érdekében, hogy a cukormáz a helyén maradjon, a zacskót összecsavarhatja, és a tetején csomót készíthet belőle.

A Kulina weboldalon a de Buyer márka cukrászhüvelyei mellett számos más sütési kelléket is talál, például sütőformákat, díszítő- és cukormázspatulákat, valamint tortaszeletelőket.