Digitális mérleg, fekete

Kód: WM0608736040
Márka: WMF
19 190 Ft
Raktáron (>5 db)

Adigitális mérleg a tökéletes kis segítő, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat. 5 kg-os mérési kapacitással és egy grammos mérési pontossággal elegendő egy átlagos háztartás számára. Ráadásul a nagy kijelzőnek köszönhetően könnyen leolvasható. Az automatikus kikapcsolási funkció 1 perc inaktivitás után energiát takarít meg. A lemért mennyiséget a beállítástól függően grammban (g), unciában (oz) vagy fontban (lb) fejezi ki. Még a folyadékok térfogatát is képes "lemérni" - a mérési eredményt ezután ml-ben/fl.oz-ban fejezi ki.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A digitális mérleg egy kifejezetten praktikus segédeszköz, melynek egy konyhából sem kéne hiányoznia. A mérleg egy grammos pontossággal, 5 kg-ig mér, ebből kifolyólag megfelel egy átlagos háztartás igényeinek. Nagy kijelzővel rendelkezik, amelyről az értékek könnyen leolvashatóak, ráadásul energiatakarékos is, mivel 1 perc inaktivitás után kikapcsol. A mennyiség mértékegysége is beállítható: grammban (g), unciában (oz) vagy fontban (lb) adható meg. A mérleggel különböző folyadékok térfogatát is meg tudja állapítani - a lemért eredményt ml / fl.oz. értékben mutatja.

A digitális mérleg tulajdonságai:

  • Kiváló minőségű műanyagból és üvegből van gyártva.
  • 1 g-os mérési pontossággal mér, méréshatára 5 kg.
  • Folyadék-térfogatot ismér.
  • Kijelzője könnyen olvasható.
  • Mutatja az elemek merülési szintjét.
  • Túlterheléskor jelez.
  • Inaktivitás esetén automatikus kikapcsol.
  • Használatához két db 3 V-os gombelem szükséges.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai mérlegek
Jótállás: 2 év
Súly: 0.65 kg
Szín: Fekete
Anyag: Üveg
Méret: 23 cm
Terméktípus: Mérés
Margin: A
K překladu: CZ AUTO

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428